Dobrý deň, čoskoro sa budú posielať prihlášky na stredné školy. Som na 100% rozhodnutý, že idem na gymnázium. Neviem sa však rozhodnúť na aké. Vyberám si medzi: Gymnázium Veľká okružná 22, Žilina a Gymnázium Vilima- Paulinyho- Tótha Martin. Ak by sa mi ho podarilo úspešne ukončiť, chcel by som pokračovať na vysokej škole- medicíne. Nemám žiadne skúseností s týmito gymnáziami, preto vás žiadam o radu. Ktoré gymnázium odporúčate? Ktoré ma lepšie pripraví na medicínu? Aké máte s nimi skúsenosti? ĎAKUJEM
Gymnázium
Ahoj, jednoznačne odporúčam v Žiline GVOZU, bilingválne ti nič nedá, ver mi, sestra tam chodila a mala depresie, lebo chcú od teba strašne veľa hlavne z jazyka, biolu moc neriešia. Z GVOZI poznám veľa ľudí, čo sa dostalo na medicínu, hlavne Olomouc a Praha... :) a sú tam parádny profesori, ľudia, proste boli to moje najkrajšie 4 roky v živote :)
To je jedno, záleží na tom ako sa pripravíš ty :) A inak nepočúvaj to o bilingválnom gymku, ak chceš ísť na medicínu na bilingválne určite nechoď. Ja som chodila na OA a dostala som sa na medicínu takže ver mi je jedno či budeš v ZA alebo v MT, ide len o tvoju snahu
chod do Sučian na bilingválne, veľa ľudí stade chodí na medinu, najmä do česka, bývalý spolužiak z tohto gympla bol prvý na prijímačkách karlovke:)
Pripravit sa na medicinu musis v prvom rade sam. Cize si vyber podla dostupnosti z bydliska, podla mna to mas jedno.