Chlapi ako by ste reagovali vy?

Príspevok v téme: Chlapi ako by ste reagovali vy?
winnie77

predstavte si sitaciu, že ste mali vážny vzťah, ale vy ste to ukončili (nebolo to nič vážne, mysleli ste si a cítili, že partnerka nebude šťastná tam, kde žijete..), navrhli by ste, že sa môžete počuť ako priatelia, ale nič viac...ešte sa párkrat počujete..partnerka vám všetko vysvetlí a povie, že vás ľúbi...potom vy už nereagujete a neodpovedáte..ani k blahoželaniu k sviatkom..ale partnerka sa ešte pokúša vám vysvetliť, že by chcela byť s vami v kontakte, že vás nechce stratiť ako človeka...priateľa, naozaj bol medzi vami pekný vzťah, ale vy nedpovedáte...čo to znamená??? môže ešte chlap niečo cítiť, len kvôli hrdosti sa neozýva lebo to ukončil on? alebo si je istý, že partnerka stále niečo cíti a nechce aby si myslela, že bude niečo viac? chce naozaj zabudnúť aj keď to bola veľká láska? myslí si, že už by to nešlo? čo si vy myslíte a ako by ste reagovali? viem, že každý sme iný..ale čo to znamená zo strany chlapa? keby vám šete partnerka napísala, po 2 rokoch, že pochopila, že už nechcete mat s ňou nič spoločné ale aj tak vás lubi...bolo by to pre vás z jej strany ponižujúce...stratí hodnotu? len to že vás naozaj lubi, chce bojovat, lebo vás nechce stratit, žena ktorá vás naozaj lubi...poradte chlapi...

winnie77

Leela333 asi si ma nepochopila, viem že by som mala stáť na tom, aby mi veci vrátil, len on býva ďaleko, aj keď pre mňa by to nebol problém, len po 2 rokoch sa zjaviť bez jeho súhlasu asi nie je správne...tak neviem ako to riešiť...ako môže byť ľahostajný k tomu?

Leela333

A kde prosím ťa píšem, že mu máš nechávať svoje veci?

Prečo to nemá nič spoločné s hrdosťou? Ty hovoríš, že ste obaja hrdí a v podstate jeden by mal ustúpiť a to máš byť akože ty. Lenže ak on nemá záujem - čo aj dal najavo - tak to nie je ustupovanie, ale už, povedala by som, vtieranie. Pretože on o teba nestojí.

winnie77

leela333, prečo hovoríš, že to nemá nič spoločné s hrdosťou? len ťažké to je v tom, že my sa nevidíme, nebýva blízko...v tom je probém ako vrátiť veci..ja som mu ich spomenula a on nereaguje tak ako ďalej? veď predsa sa nemôžem objaviť len tak po 2 rokoch pred ním...keby bol normálny sa dohodnúť a ja prečo by som mu musela nechávať moje veci?! veď to nie je normálne nie?

Leela333

Nie. Veci a účet vyrieš, kvôli tomu choď určite za ním. Ale prestaň sa pred ním plaziť, lebo to je presne to, čo robíš. Nemá to nič s hrdosťou, absolútne. Vezmi si od neho veci a vzchop sa, ty možno nevieš pochopiť, ako ťa niekto môže tak ľahko nechať hoci s tebou plánoval budúcnosť, ale nie si jediná, čo si cez také niečo prešla. On s tebou budúcnosť nechce, nechal ťa pre veľmi pochybný a nie dostatočný dôvod, lebo zrejme bol príliš zbabelý jednať s tebou na rovinu. Ale čo už, ostáva ti už len zmieriť sa s tým.

A ten účet - nechápem, že si to neriešila už skôr. Nebuď hlúpa a nenechávaj mu žiadne tvoje veci a už vôbec nie peniaze, pekne choď za ním, že si si prišla po veci, ale nič viac. Neponižuj sa pred ním, prosím ťa.

winnie77

tak to bolí a bolí..stále rozmýšľam a neviem čo spraviť...ja už teraz som ho nekontaktovala...každý tu hovorí, neponižovať sa buď hrdá..ale keď aj on je taký aj ja..kde sa dopracujeme,podľa mňa hrdosť ťa neurobí šťastným, myslíte, že už mu nemám písať v zmysle, že som nechcela aby to takto skončilo, mali sme pekný vzťah a už keď nič necíti mohol mi to povedať, prečo sa tak odmlčal aj keď vravel, že môžme byť priatelia..,ale že som pochopila že odmieta aj moje priatelstvo a musím to rešpektovať, ale ja mám u nho veci, ktor by mi mal vrátiť aj o tom spoločnom účte by sme sa mali porozprávať, myslíte si, že už by som ho nemala kontaktovať? aby vedel že sa trápim ...????? ako mohol len tak na všetko zabudnúť, s niekým s kým si plánoval budúcnosť?! len tak sa vzdáte?!nechcem sa ponižovať...ale keď budeme všetci hrdý a čakáme na toho druhého..strácame čas a nič sa nedosiahne...kde je laáska a priateľstvo by hrdosť nemala mať miesto nie?alebo to mám všetko pretrpieť aj ked už neviem ako... a čakať čo sa má sa stane...ale ako íst ďalej??

Dzony_Bravo

Napisala si to ku koncu tak komplikovane, ze az som zacinal sa znervoznovat, ze to vobec citam...

Jednoducho chod dalej a snaz sa komunikovat menej komplikovane :)

winnie77

agness999 máš pravdu nie som normálna...ale z lásky, ani ja nedokážem uveriť, že to naozaj tak bolí a že som sa dostala až sem na dno...ty si asi nikdy nič také nezažila, tak to nemôžeš ani pochopiť,ked si s niekým plánuješ budúcnosť a potom sa ti to rozbije, verila si niečomu a už to nie je...hrozný pocit, vieš aj preto, že človek už naozaj myslel na niečo viac, zázemie...nemám 20, ani on...ako tu niektorí píšu, a ešte takých bude... nikdy by som neverila, že ma to dokáže takto položiť a tak dlho, lebo som tomu naozaj verila..a život mu neotravujem, vieš ked nechceš niekoho stratit, chceš urobit všetko pre to...nikdy nevieš kam ta to dostane..niekto je tak hrdý, že neurobí nič, lebo si povieme nebudeme sa vnucovať, čo ani nechcem, len si nechcem vyčítat, že som nič preto neurobila,lebo by mal chlap pribehnút..ale je to jedno človek sa potrebuje aspon vyrozprávat...aj ja by som bola radšej keby som to lepšie zvládala a zabudla, vymazala až to vôbec niekedy pôjde