Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Minulosť sa vracia

Príspevok v téme: Minulosť sa vracia
Fero M.

Zdravim. Dlho som tu nepísal, ale len chcem vedieť váš názor. Zopár ľudí ma dobre pozna, tak to skrátim.

Po 5 rokoch nový vzťah, všetko klape, ľúbime sa aj ked ma sem tam rozčuluje :D a chystá sa svadba.
Nemôžem sa tváriť že na ex nemyslím a že som ju totálne vymazal ale po tom ako ma nechala, mi veľmi ublížila, veľmi!! Nikdy by som sa k nej už po 4 krát nevrátil. Zjavne po tom ako sa s fešákom pre ktoré si myslím že ma nechala rozišla, tak je sama.

Presťahovala sa za prácou a rodinou do zahraničia a zjavne na nu všetko doľahlo. Na FB ma šťuchla a viete čo to spravila s mojou snúbenkou, no nevysvetlím...

Prečo ma kontaktuje???? som jej jasne povedal, nech mi nevola nepíše

Lulita

Fero - ak mas pocit, ze ta to serie, tak si to spis na papier a nechat zhoriet, potom povedz: odpustam ti, nie je nic oslobodzujejsie, na stuchnutia nereaguj

Fero M.

Mna to nerpzhadzalo. Prezil som vtedy najhorsi rok a to trapenie...

Laska je davno prec ale nebudem sa tvrait ze som sa s tym vyrovmal. Nechapem len to ze co caka teraz. Ze akoze na to zabudnem a budeme sa hratna dobrych kamaratov. Sa smejete z toho stuchnutia ale viem aka je...
Neriesim to, len sa nad tym pozastavujem.
Priatelka cidela ze ako sa tvarim a ja jej klamat nebudem.

Chyba bola to ze som sa na byvalu nevijrical a nelovedal jej ako mi ublizila atd.. Vsetko som dusil v sebe a preto s tym nie som vysporiadany, som tska povaha a musim si povedat svoje.

Agnes999

By si sa nemal zenit ked ta takto dokaze rozhadzat jedno stuchnutie od byvalej, este si ten vztah nepredychal, nie si zrely na novy

Lulita

Fero je velmi emotivny clovek, on zo stuchnutia urobi pomaly zasnuby...ja by som v tom nevidela nic, dobre vies Fero, ze tvoja ex je šibi ryby a otravovala ta telefonatmi, aj ked ste uz spolu neboli, je sama, tak ta stucha, co ta uz po nej, sustred sa na terajsiu

Opica

inak k tym stuchom - som si vsimla, ze uz ten facebook dava aj navrhy, koho by som mohla stuchnut..

co mi pride uz uplne zvratene..

prepacte ze mimo temu :D