Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Minulosť sa vracia

Príspevok v téme: Minulosť sa vracia
Fero M.

Zdravim. Dlho som tu nepísal, ale len chcem vedieť váš názor. Zopár ľudí ma dobre pozna, tak to skrátim.

Po 5 rokoch nový vzťah, všetko klape, ľúbime sa aj ked ma sem tam rozčuluje :D a chystá sa svadba.
Nemôžem sa tváriť že na ex nemyslím a že som ju totálne vymazal ale po tom ako ma nechala, mi veľmi ublížila, veľmi!! Nikdy by som sa k nej už po 4 krát nevrátil. Zjavne po tom ako sa s fešákom pre ktoré si myslím že ma nechala rozišla, tak je sama.

Presťahovala sa za prácou a rodinou do zahraničia a zjavne na nu všetko doľahlo. Na FB ma šťuchla a viete čo to spravila s mojou snúbenkou, no nevysvetlím...

Prečo ma kontaktuje???? som jej jasne povedal, nech mi nevola nepíše

Fero M.

ja k nej nič necítim, ako vravím cítim len veľké ublíženie to je všetko. To čo mi spravila by som jej nikdy neodpustil a už ked sme sa dávali do kpy 3 krat, som ju varoval, že sa k nej nevratim ak jej prepne zase a už vtedy som ju nemiloval tak ako sa patrí.
Jednoducho to bola veľká zmena života a krivda.

Milujem moju priateľku je zlatá a šibnutá ako ja a to sa mi páči, nenudím sa s nou a všetko je uplne iné a energickejšie ako predtým.

Nevravím že mi nechýba môj bývalý život, po istých stránkach, ale teraz som kľudnejší o 1010010% po všetkých stránkach. Vlastný byt klud, relax, pohoda, celkovo aj v rodine aj v práci a vo všetkom.
Jedine čo potrebujem sa zbaviť toho pocitu, že aj ked som chcel a veľmi jej vynadať za to všetko a aj za to ako ma klamala a našla si ineho , ked ja som zarábal peniaze na našu buducnosť v zahraničí,
Jednoducho je to svinstvo a radšej teraz ako by som s nou bol a jej šiblo po dlhšom vzťahu, nech si žije svoj super život, ale nech ma nekontaktuje ničím, nikým a nikdy! Lebo vždy ked sa to deje ma to hodí do minulosti a ked si spomeniem na tie dni kedy som spal od 3 ráno do 6 a do práce a tak každý den, tak mi je zle už teraz.

Chcem mať pokoj a žiť svoj nový život bez jej kamarátskych a iných predstáv.

Oska

Fero nezen sa. Niesi pripraveny ked sa zaoberas byvalou a rozmyslas nad nou. Inak by si ju uz neriesil a kaslal na nu ale asi ju mas stalle v srdci aj ked ta nechala.

Fero M.

Anjelik mas pravdu.
wiki ide o to ze ja som jej odpustil ale bavit sa s nou vediet nebudem a prave preto ani nechce. Citim velku krivdu a som plny opravnenych vycitiek ktore som nechal v sebe. Nechcem sa s nou kontaktovat lebo viem ze sa mohej sestre zdoverila ze lutuje rozchod atd... Teraz jej doslo ked mam vztah atd...

winki

Fero, a čo, že ťa šťuchla...to neznamená, že máte byť bohvie aký priatelia....si už dosť starý, aby si tieto veci chápal.
Áno ublížila ti to ti nikto neberie, ale niesi jediný aj mne veľa ľudí ublížilo a ver, že pre pokoj mojej duše som bola schopná tým ľudom odpustiť a normálne s nimi komunikovať. Lebo ľudia si ubližujú, ale už si neuvedomujú, že možno nikdy nebudú mať čas ospravedlniť sa poprípade ospustiť aj keby veľmi chceli.
Ublížila ti....dobre......odpusti a život ide ďalej

anjelik*

Ferko, nikto na svete nám nikdy neublíži, neublížia a neničia nás povodne a ani zemetrasenia, nezničí nás mimozemská civilizácia, jediní, kto nás ničí, sme my sami a naše idiotské pohľady na samých seba, na vzťahy a na celý tento svet. Tvoja ex ti neublížila, ubližuješ si len a len ty sám a to vlastným nepochopením jej a to už ani nevravím o nepochopení samého seba. Veď sa na seba pozri, donekonečna riešiš, čo bolo, čo by bolo, keby bolo a furt dokola. Ako šak fajn, si taký maskot tohoto fóra, ale nepríde ti už samému únavné, donekonečna riešiť len a len vzťah??? Veď tento svet je tak zaujímavý, ale ty nie, ty riešiš nejaké šťuchnutie, robíš z toho nekonečnú story. Keby to nebolo tragické v tom, že sa dokola cyklíš v tom istom, bolo by to prinajmenšom zábavné. :o) Takže vykašli sa už na to, čo sa stalo, nechaj byť..keď ťa znovu napadne sa zapodievať bývalými a aktuálnymi, radšej si daj 50 drepov..budeš mať aspoň krajší zadok. Zmúdrieť z toho nezmúdrieš, ale aspoň sa nebudeš vybíjať v hlúpych úvahách, ktoré ťa nikam neposúvajú. :o)

Fero M.

Nepozera mi cez plece ale pozname sa.

Ja som to uzavrel a ako vravim s ex nemam a ani nechcem nic. Len jedine co na serie je ze mi tak velmi dokazala ublizit. Nezalozil som tu temu pre extrembe podrazdenie., len som to potreboval napisat

Lulita

cize ked ty sedis na fb ona sedi za tebou a sleduje kde ty pozeras na ake stuchnutie a tak? ja myslim, ze celkovo mas zivot natiahnuty ako gumu v gatiach zbytocne, z jedneho blbeho stuchnutia bude drama

Leela333

Súhlasím, ak ťa obyčajné šťuchnutie na fb vie tak rozhádzať, že musíš zakladať o tom témy, tak by si nemal chystať svadbu s inou.