Ahojte , mám 19 rokov a neviem zabudnúť na jedného chalana . Dlho som si s ním písala cez internet , každý deň , pracuje v Nemecku ,no tu má rodinu . Keď sem raz prišiel stretli sme sa . Bol tu na jeden hlúpy týždeń , brala som to ako úlet , lebo som vedela ,že odíde . Ale pokašlala som to . Vyzeralo to dokonalo , bol strašný romantik , napísal mi list , celý týždeň sme boli spolu , predstavil ma rodine , priateľom ... Nespali sme spolu , i keď v posledný večer k tomu takmer došlo , no cúvla som , pretože to bol krátka čas ... Ale nikdy som predtým nikoho nechcela tak ako jeho .Povedal mi ,že ma ľúbi , že zostaneme v kontakte , takmer sme plakali keď odchádzal ,.. viem týždeň je málo ,ale aj tak .
Ale potom sa to zmenilo . Pár týždňov sa neozýval , ja som sa bála a cez jeho kamaráta som sa dozvedela , že ho zatkli , jeho kamarát však na mňa vybehol ,že sú to ich problémy ,nech sa nestarám .
Skontaktovala som sa s ním cez internet o nejaký čas. Bola som mimo z toho , vyčítala mu ,že sa na mňa tak vykašlal , on povedal , že by sa ozval ... ale cez net už balil inú , čiže to ,čo hovoril doma mne pre neho asi nič neznamenalo ...
Jeden jediný večer sme si ešte písali , povedala som mu ,že ma len využil , že ma zranil . Stále sa ospravedlňoval , vraj mu nešlo o sex , vraj to bolo o inom a že mi to vysvetlí , keď príde . Zároveň sa ma však spýtal -že čo som si myslela ? Že on sa nevráti ,že nemáme mať aký vzťah ... Povedala som mu , že nech ma nekontaktuje , že ma sklamal ...
Znova sa ospravedlnil a povedal , že teda dobre , že som prekrásne dievča , že budem mať krásny vzťah s lepším človekom ...
Prešlo už pár mesiacov , dokonca sa stretávam s iným chalanom , no on je stále v mojej hlave. Občas mi strašne chýba a v poslednom čase mám chuť mu napísať , ale viem ,že by to bolo k ničomu , lebo je preč ... Na VIanoce som mu len poslala sms ako prianie , ani na to neodpovedal ...
Prečo ho nemožem dostať z hlavy? ...ˇStále ho ľúbim , no i nenávidím za to , ako sa zachoval ....