Vifonka na obed ( bez sáčika s olejom)

Príspevok v téme: Vifonka na obed ( bez sáčika s olejom)
Micaella

Ahoj, chcem sa spýtať, čo to vadí ak jedávam každý deň na obed vifonku. Sáčik s olejom vynechávam. Na raňajky mávam biely jogurt s bebe mini, na obed vifonku, poobede cottage cheese a večer zeleninu s kuracím mäsom, rybu alebo šálku nízkotučného mlieka s krajcom celozrnného chleba.

Môžem sa takto stravovať? Ja totiž v práci na obed nemám čas, jedine na raňajky a olovrant.

Daduska13213

Vifonku tak raz za pol roka pre chuť ..ale ja si tam dávam aj postrújaný syr =D =D =D pripomína mi to internát =D

Pajaja

to sa teda stravuješ strašne biedne z vyživového hľadiska. keď budeš stará s hrbom na chrbte a vykrivenými klbami na nohách, tak to nezvaľuj na starobu

Opica

Ano, viem, kuracina je plna hormonov a kadecoho :D Ale myslim, ze v malom mnozstve je to vzdy lepsie nez vifonka, co je sama umelina.. A dalsia otazka - co je dnes 100% zdrave?

Opica

Ja som vifonky jedavala akurat tak na intraku, kde sa nejake normalne jedlo pripravit nedalo..

Ale ze sa tym niekto "napchava" takto dobrovolne, hoci ma moznost vyberu..

Ja neviem, ale ked uz chces schudnut a nemas moznost si zohrievat v robote jedlo, tak co takto si pripravit na obed dopredu nejaky salat s kuracim masom alebo so syrom alebo nieco podobne? Je to urcite zdravsie..

Mi pripada, ze skor je to o pohodlnosti :) Kto chce, hlada sposob, kto nie, hlada dovod

tragedia

to vazne niekto zerie vifonky? vsak to je sama chemikalia :-DDDD to sa mozes rovno napit siranu mednateho, ci chloroformu, mas to zajedno..

alibi

vies ako sa robia tie cestoviny vo vifonke? FRITUJU sa v oleji. takze to, ze vynechas par kvapiek oleja zo sacka nema asi ziadny zmysel. nehovoriac o obsau sacku s koreninami - same Ecka.

kikia

vifonky? v žiadnom prípade. ja som to jedávala 2 týždne -kedysi mi to hrozne chutilo na obed, a celá som sa vyhádzala - na tvári. je to nezdravé a obsahuje to veľa E-čiek väčšinou. Radšej si urob vývar domáci z kostí hovädzík alebo bravčových alebo kuracích, to je jedno, ale nech je to domáca príprava

Mimulus

Ale princíp je ten istý. Pevná vôľa, obmedzenie stravy, pohyb. A stravovať sa bez rastových hormónov a chemikálií. A nikdy sa človek nesmie vrátiť ku predchádzajúcim návykom, pretože tukové bunky sa nikdy nezmenšujú len čakajú na prísun jedla....