O rok maturujem, mám 18 rokov, chcela so pôvodne ísť na výšku, ale financie nám to nedovolia, nedavno sme dali do poriadku dom, urobilo sa poschodie /pre mna a priateľa, chceme sa po škole brať, ešte je na dome kopu práce, hore sú len holé mury/ ale hlavne aby sme mali kde bývať, on má stálu prácu, ale ja potrebujem ísť po škole taktiež, rodičia majú na hlave pôžičky, a ja im musím pomôcť, nemôžem byť bez peňazi, a všetko nechať na priateľa a našich. Rodičia s tým veľmi nesúhlasili, ale rešpektujú moje rozhodnutie. Ja viem, že je to skoro, predsa skončím až o rok, ale chcem sa spýtať, baby, ktoré ste sa po strednej rozhodli pracovať, kam ste šli okrem zahraničia? Ja mam takú malú predstavu, napr. v shop centre, alebo klasickú predavačku v butiku, ak máte skúsenosti vy? Hoc i za min mzdu, som z východu a tu je to dosť biedne, ale myslím, že taká práca by mi na začiatok vyhovovala. Čo myslíte ? Napíšte, prosím, aké skúsenosti máte vy, veľmi sa poteším.
Na ironické odpovede nereagujem. Ďakujem a pekný deň prajem.
Kam po škole? Práca?
svet sa nezruti ak si teraz neurobis vysoku. neutecie ti. ja som si sprvila bakalara a bola to skoda 3 rokov.co uz. skusaj predavacku, tam by nemal byt problem a isteze poprit tom nieco lepsie si hladat.