Mam epilepsiu uz 11 rokov epilepsiu ale neviem co s tym beriem lieky levetiracetam a lamotrigin no za posledne 4 mesiace som uz mala 3 zacjvaty co nie je pri mne normalne prosim poradte mi nieco lebo uz som zufala nepijem alkohl nefajcim dokonca nejdem ani cokoladu nic neviem uz co s tym:(
Zatial nic nepomaha
DMO, EPILEPSIA, MENTÁLNA RETARDÁCIA ROK NARODENIA 2001,
v roku 2016 pred začatím liečby vek:15rokov, hmotnosť:12,5kg, výška:117cm.
-odkaz odstránený-
P... mal komplikovaný pôrod a po narodení ho museli oživovať a následne s opuchom mozgu previezť na IS-ku.
Ako päťmesačný absolvoval na neurológii hormonálnu liečbu kde opäť pre opätovný opuch mozgu museli lekári liečbu zastaviť. P... pri pôrode mal hmotnosť a výšku v morme. Sedem rokov cvičili Vojtovu metódu.
Telefonicky som bol oslovený matkou v mesiaci december 2016 o liečbu jej syna.
Spočiatku som váhal so začatím liečby lebo som liečil iba ľudí s parametrami hmotnosti a výšky v nome. P... mal 15 rokov, váhu: 12,5 kg a výšku 117cm a dva posledné roky nerástol a nepriberal a dva krát za prvý polrok života mal opuch mozgu. Od narodenia je ležiaci, vie sa smiať, počuje, prijíma potravu ale nerozpráva, kričať vie. Mával veľké epileptické záchvaty v niektorom období 10 krát za hodinu a niekedy dva týždne boli bez prejavov veľkých záchvatov. Mával ešte aj menšie epileptické záchvaty iného typu ktoré sa prejavovali vo forme malých zášklbov na rôznych častiach tela.
S liečbou som začal dňa 18.12.2016. Pri návšteve P...som videl ako ležal na posteli bez pohybov rúk a nôh a dokázal pohnúť hlavou do strán, vnímal ma očami a počúval rozprávku. Po 5-tich týždňoch od začiatku liečby som telefonoval s matkou a povedala, že jej synovi sa zaplnili priehlbiny na spánkovej časti hlavičky. Povedal som jej, že to nie je telesný tuk a že liečbou pominulo svalové napätie, ktoré sa prejavilo uvoľnením svalového napätia a toto bolo viditeľné aj na tvári . P... sa počas liečby po 5-tich týždňoch skokom zlepšila celková nervová cirkulácia a teda aj celkový zdravotný stav, ktorý potvrdil aj homeopat meraniami dráh a bodov. Pri mojej návšteve dňa 04.02.2017, konkrétne po 6-tich týždňoch od začiatku liečby som si tiež ako jeho matka na tvári P... všimol ako by to bol iný človek a v liečbe som pokračoval. Ďalšiu kontrolu som urobil po ďalšom mesiaci, dňa 05.03.2017. P... ležal na posteli a už hýbal nekoordinovane nohami a rukami ako malé dieťa lebo pred aplikovaním mojej liečby následkom komplikovaného pôrodu a opuchom mozgu sa niektoré činnosti do začiatku aplikácie liečby vôbec nerozvinuli. U P...evidovali posledný veľký záchvat dňa 10. marca 2017 !
S ohľadom na zložitý a východiskový zdravotný stav P... na začiatku liečby sa po 4-roch mesiacoh podarilo P... zbaviť silných prejavov epileptických záchvatov a týmto ho zbaviť aj obáv, vlastných pochybností a stabilizovať jeho zdravie a životné funkcie a dostať P.... do dobrého východiskového stavu pre ďalšie mentálne a motorické napredovanie ktoré bude potrebné pre jeho následný fyzický rast .
-odkaz odstránený-
Je potrebne zistit co sposobuje Vase zachvati.Vykonava sa to specialnou neinvazivnou analyzov zdravia.Takuto analyzu vykonava specialne zamerane sukromne centrum.Ja mam tiez epilepsiu,ale uz 8 mesiacov nemam zachvat vdaka tomuto vysetreniu.Zistili mi co mi sposobuje a vyvolava zachvat.Vetsina chorob vznka z bakteriji a pliesni jednoduch zlov zivotospravov a pitnym rezimom.Napiste mi na moj mail jozkotomagmail.com a napisem Vam o tom viac.
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org
Tj oba su podobne piracetamu, ale maju hropomadu bocnych skpodlivych ucinkov. Neadresuju extra hojenie nervov, kde zachvaty epi su casto sposobene porusenou izolaciou a teda akymisi "skratmi"
Na to pomoze skor doplnok EPA a najma DHA(1 gram), tiez vitamin D-3(az 5000 IU) a ukludnujuce(akoze znizujuce napatie v nervoch) B-3(2 x 500 mg inositol hexaniacinate), Picamilon(B-3 zlucene s GABA 2 x 300 mg) a L-theanine(2 x 200 az 400 mg) co je ukludnujuca ale neuspavajuca aminokyselina zo zeleneho caju.
Dobre posobi aj znizovanie stresu, viac na to pozri cez Google.sk uvedenim rng stres
Destresovanie je aj mechanicke, napr cvicenie thai chi, meditacie a dokonca aj joga a dlhsie meditacne prechadzky v tichom lese s hlbokym branicnym dychanim
Prejdi na temu Otazky na RNG.
su pacienti, co maju zachvaty i denne...
jedine, co ti mozem poradit, je navsteva neurologa.