zdravim,
pred tromi mesiacmi som nastupil do jednej firmy. zoznamili sme sa potykali sme si. v priebehu pohovoru a aj prvych dvoch tyzdnov sa vsetci spravili velmi slusne, a az potom prislo to ozajstne aki naozaj su. Ti s ktorymi som bol v kancli, zacali prdiet, grgat na plnu hubu, niekedy sa predbiehali v prdeni. Povedali, ze zo zaciatku sa snazili byt slusni ked som tam este nastupil. Myslite si, ze taketo spravanie je normalne?
pridete do prace a ludia tam grgaju prdia. grgnutie je myslim v ramci normy ked je to take ked sa napijete mineralky alebo nieco zjete, ale nie grganie ze to pocuje cela kancelaria a mozno aj von.
Spravanie na pracovisku
Mal by si si začať nosiť do práce olomoucke tvarozky a sardinky a cibuľu a cesnak.
Bohužiaľ Magy ma pravdu. Len neviem, naco sa pretvarovali.
VladoJ11 ja s tebou uplne suhlasim, ale pokial oni toto "nevychovanie" povazuju za normalne, za akceptovatelnu moralku, tak ty, ktory mas podstatne vyssi standard, si pre nich "fajnovka". a ako pisem, to bud skonci tym, ze ked budes ohrnat nos, tak ta z kolektivu prakticky vylucia, alebo sa tvar ze nic nevidis, nepocujes, necitis. alebo zmen zamestnanie.
ci mas dojem, ze ty sam dokazes primitivov zmenit? a cim, ak sa smiem spytat?
poukazuje to len nato, aki su ti ludia nevychovani.
vies Magy, ide o to, ze clovek by sa mal spravat slusne aspon v praci. Predsa prdiet aby to tam smrdelo a grgat tak, ze to cloveka otravuje a lezie na nervy, nema nic spolocne s moralkou.