Spravanie na pracovisku

Príspevok v téme: Spravanie na pracovisku
VladoJ11

zdravim,
pred tromi mesiacmi som nastupil do jednej firmy. zoznamili sme sa potykali sme si. v priebehu pohovoru a aj prvych dvoch tyzdnov sa vsetci spravili velmi slusne, a az potom prislo to ozajstne aki naozaj su. Ti s ktorymi som bol v kancli, zacali prdiet, grgat na plnu hubu, niekedy sa predbiehali v prdeni. Povedali, ze zo zaciatku sa snazili byt slusni ked som tam este nastupil. Myslite si, ze taketo spravanie je normalne?
pridete do prace a ludia tam grgaju prdia. grgnutie je myslim v ramci normy ked je to take ked sa napijete mineralky alebo nieco zjete, ale nie grganie ze to pocuje cela kancelaria a mozno aj von.

danypasuole

skušam si predstavit že vojde šéf a poriadnu si prdne ako pozdrav. kultúra interná podniku a vy všetci namiesto pozdravu velké prdenie pozdrav naspat.

ja by tna tvojom mieste predošlý den jem len fazulu a šošovicu s cesnakom a ked by som prišla do roboty by som si prdla taku velku že by omdleli od zápachu.tak si prdni aj ty určite máte tam aspon srandu

vinamp :)

Hehe ukazali sa v pravom svetle? Ukaz sa tiez :D
Mozes napriklad schvalne pokazit kopirku a zval to na kolegov... Zacni si do prace nosit aromaticke jedla... necham na tvojej fantazii a samozrejme nezabudni ponuknut kolegov.

Ja zazivam podobne chvile zhodou okolnosti tiez v kancli ale ako 26 rocny si z toho nerobim tazku hlavu a momentalne to hrajem na vyhadzov...

vitajte v slovenskej Amerike :D

milli11

Robila som uz aj medzi samymi zenami a to nie je nic moc. A preto je moja vysnivana praca nieco, kde by som robila sama.

hurhaj

zrovna si to nevyhral s kolegami, ale vzdy lepsie ako byt v kancli so starymi racheitlami, ale prdiet pred kolegami to si veru neviem predstavit

beskyd

magy, to hej, tvrdim len ze ten sterilny extrem mi pripada horsi, zazil som, bol to des, to uz radsej to prdenie hoci aj rovno na obede:)

VladoJ11

No vedenie o tom nevie. Je to IT firma. Oni povazuju grganie a prdenie za normalne. Vraveli mi, ze si zvyknem. Ja som tam neprdel, sem tam som si grgol. Nadavanie to bolo na beznom poriadku(do pi*e, ku*va, k*kot), ked sa niekomu cosi nedarilo. ja som si to tak v tichosti len zasomral, ked mi cosi neslo. Preco sa pretvarovali? neviem asi chceli aby urobili dobry dojem najskor ja neviem.

milli11

Fiha. A ja som si doteraz myslela, ze najmenej slusne sa spravaju robotnici. Tiez som robotnicka a tak vecne pocujem, ked sa im nedari, to nadavanie a vulgarizmy. Ano, stane sa, ze po obede sa niekomu odgrgne, ale hned povie, pardon. Ale dovolit si prdiet alebo nahlas grgat si nedolia ani oni. Iba raz sme mali cloveka, co naschval pri nas hlasno grgal, aj toho sme uzemnili a nakoniec, aj vdaka jeho mizernej praci, ho vedenie vyrazilo.

A co vase vedenie, nevadi vasej firme, ze jej robi zlu vizitku? Neviem, kde robis, ale nechodia k vam nejaki klienti, nestazuju sa?

Teraz sa ospravedlnujem vsetkym zvieracim prasiatkam. To fakt nechapem, ako take "nevychovane svinky" mozu robit v kancli? A pritom je plno slusnych ludi, co sa vedia spravat a nemaju pracu. Hned by som ich vymenila a ti nevychovanci nech si prdia a grgaju niekde na podpore doma.