Homeopatické liečenie

DiabetikIvo

ako jem,

nehnevaj sa, ale nepíšeš úplne pravdu. Diabetes je zatiaľ chronické ochorenie, ktoré sprevádza diabetika až do poslednej chvíle jeho života a to bez ohľadu na typ diabetu.

Bohužiaľ ani diabetes typu 2 sa nedá vyliečiť. To že niektorí diabetici s druhým typom diabetu po zmene svojho spôsobu života mohli prejsť od tabletiek, alebo dokonca aj od inzulínovej liečby iba na čisto diétnu liečbu ešte neznamená, že sa naozaj vyliečili z diabetu typu 2. Povedal by som, že sú len podmienečne pri takom spôsobe liečby, že im stačí diéta.
Ak prestanú dodržiavať životosprávu, tak sa veľmi rýchlo vrátia späť k liečbe tabletkami, alebo dokonca bude pre nich potrebná aj liečba inzulínom.

ako jem

druhy typ diabetu sa da vyliečiť aj dietou,len treba chcieť samozrejme...tak isto vytrvať treba v diete,proste zmeniť životny štyl,hlavne svoje myslenie,neprejedať sa....ide o to,že každy jedinec zo zvyšenou hladinou cukru v krvi v pokročilom veku musi sam prisť na to,čo mu sposobilo to zvyšenie...vetšinou ide o nepomer prijimania a vydaja potravy a energie,teda malo pohyub,vela dobrôt...a tak ako lieky len maskuju problem vymeny energie,tak tak isto homeopatika možu len oddialiť neskoršie komplikacie,či len zlepšiť priebeh dm2,no pričinu nevyriešia ani lieky,ani homeopatika...bohužial
ja si sice picham inzulin vyse 20 rokov ale asi pred 10-timi rokmi som si kupil diaval,alebo diavel (uz neviem či slo o homeopatikum) a ten sposobil,že davky inzulinu išli rapidne dole...až o polovicu...ale časom (o necely rok) išli davky naspeť hore na povodne pichanie