S priatelom som mala nechránený pohlavný styk, hneď potom sme si však obaja uvedomili čo ak otehotniem. Najprv som sa tomu trochu smiala no na druhý deň som začala mať strach, čo ak náhodou... Asi týždeň potom som dostala menštruáciu, presne načas, v deň, kedy aj mala prísť ibaže som velakrát čítala že menštruáciu môžem mať aj počas tehotenstva..a navyše mám kŕče v bruchu a bolesti krížov, ktoré som nikdy predtým nemala, je možné aby som bola tehotná?
Môžem byť tehotná?
Ak mas normalny menzes tak je velmi malo pravdepodobne ze by si bola tehotna. Ale ak si budes nadalej len tak sexovat bez ochrany a na druhy den sa tomu smiat tak sa k tomu decku dopracujes.
nie si tehotna, ziadne krce ani bolesti krizov nie su pri zaciatku tehotenstva, namyslas si
Počkaj si takých 9 mesiacov a potom uvidíš na čom si...
To je fakt "super", keď sa dieťa zrodí z obáv a strachu. To bude mať úžasný štart do života.
Prečo sa najprv nezamyslíte nad svojím konaním?
A že prečo je na svete toľko stratených ľudí-neľudí.
Nechcem na teba nijako útočiť, ani nechcem, aby si sa urazila, ale musím to napísať:
Žena musí cítiť, či sa v nej rodí život. Ak namiesto toho cítiš len strach a obavy, tak sa nad sebou zamysli.
Spravím, len kým sa k tomu odhodlám, chcela by som možno poznať názory... samozrejme, je mi jasné že nikto mi s určitosťou neodpovie, no aspoň niečo...
a čo takto si spravit test? ha?