Estrofem hormonálne tabletky

Príspevok v téme: Estrofem hormonálne tabletky
rebarbora1970

Dobrý podvečer.

Veľmi by som poprosila o radu, názor, skúsenosť.
Mám dlhodobé gynekologicko hormonálne problémy a
po vyšetreniach mi gynekoligička nasadila estrofem 1mg, nakoľko som vraj v klimektétiu veľmi skoro v /38/roku, pokročila osteoporoza a zlý hormonálny profil. Mávala som aj extrémne návaly a obrovskú depresiu, pôodráždenosť. Bolo mi mizerne , tiež mi to komplikovalo aj to že sa mi znižoval tlak na 90/60.
Asi rok teda beriem ten estrofem a bolo mi vyľmi dobre asi tri mesiace po začiatku užívania.
Asi mesiac dozadu som však začala pociťovať denné bolesti hlavy podobné migréne, náhlu slabosť ale čo je najhoršie veľmi kolísavý tlak. Ked mi začalo byvať zle a mala som závrat tlak bol vysoký. Aj včera som bola u lekárky pre nové lieky a namerali mi 150/100 po 20 minutach 110/70. Gynekologička ma poslala k internému na podrobné vyšetrenie ale tabletky mi dala na užívanie nadalej. Hovorila, že ak je interné ok musíme riešiť hormony. Neviem teraz čo robiť kým to všetko skončí tie vyšetrenia mám vysadiť alebo pokračovať v tom užívaní ona povedala , že ano ale niektorí mi hovoria opak. Prosím Vás neviete poradiť, mala ste aj Vy niektorá podobné skúsenostiu pri uživani hormonálnej lieby? ďakujem

RNG

Alebo hormanalne posobiace potravinove doplnky, ktopre maju vyhodu, ze su casto aj ucinnejsie, ako chemicke lieky a nemaju ziadne postranne ucinky. Odporucam najma Yam, 2 gramy denne(standardizovany na 10% Diosgeninu, co je v yame ucinna latka)