mat tak vase problemy zeny, vy nemate absolutne ziadnu predstavu o com trepete.
nic v zlom, ale ste extremne mimo :)
rozpisal by som sa aj dalej, preco takato odpoved odomna, ale aj tak by to nemalo vyznam.
jednak preto, lebo mozno mate fakt zhubny nador/hrcku a coskoro vas to zabije v ukrutnych bolestiach.
a na druhu stranu preto, lebo by stacilo ist sa pozriet do akejkolvek cakarni v nemocnici, kde maju ludia 100x viac hrciek/podkoznych haluzi a bezproblemov ziju, lebo na vyber nemaju.
jedna hrcka, dve hrcky, pat hrciek, osobne ich seriem kazdy den a preto na nich proste ...
jedine co vam garantujem je, expresny listok do blazinca, alebo na pohotovost, pretoze ten stres vas polozi rychlo, odhadujem 10x rychlejsie.. (bez stresu sa clovke dozuje 100 rokov napriklad, so stresom mozno 40, povedzme ze ste sa zacali stresovat v 25, tak mate 15 rokov :D aj ked cisla nesedia, vsimli ste si ? ale nevadi, pointa bola, ze v zivote nic nesedi :D )
a tu je moja rada na dobru noc:
namiesto nahmatania hrcky, si nahmatajte ine veci a uzivajte si ich, kym mozete ...
(pretoze nezijeme vecne, skor ci neskor kazdeho porazi, takze nema zmysel analyzovat den co den ze som zostarol o den)