Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam panicky strach z rakoviny

Sejla30

Mate pravdu..ja ine priznaky nemam,ani sa to nezvacsuje....

Takze asi zbytocne stresujem....Uz som si aj zakazala chytat si to ale aj tak si to stale hmatam

Magy

Sejla30, to co sa pise vseobecne je jedna vec, co sa z tej tvojej uzliny nakoniec vykluje, je vec druha.
to najlepsie, co mozes pre seba a svoje zdravie spravit, je ostat v klude a pri najblizsej prilezitosti navstivit lekara nech sa na to pozrie. stresom a panikarenim tomu nijako nepomozes.

Lulita

sejla hej, ale vacsia nie 3 mm

ja stale tvrdim, ked smrt tak rýchla, ziadne pomale umieranie, ja sa desim toho, nie smrti ako takej

Sejla30

Lost haha podla mna je to votrelec a pyta sa von:)

Magy vies.Vsade som citala ze uzlina nad klucnou kostou nie je dobre znamenie....

Lulita

lost no nechcel by si byt, ja mam nejaku geneticku chybu a robia sa mi nezhubne nadory a nemam nervy to vsetko davat operovat, raz som bola na operacii, mam tam dalsie nove 3 a na inych miestach 2 - hlava, dutiny a ktovie, kde vsade kde mi ta neprisli...

lost

a aby ste sa na tom pobavili este viac, tak to je nejaky zarodok strasne vela chlpov, tj mam to relativne pod bradov, a stale odtial rastie vela tazko oholitelnych chlpov :D nechapem, ale strasne to miesto nenavidim :D proste najradsej by som zobral kombinacky ( www.driveservis.sk ) a rozmadzgal to tak ako to je..

lost

inac som s tym bol aj za lekarmi, a kazdy sa zhodol, ze to je zbytocne riesit, ale kazdy sa zaroven zhodol, ze to nemam stlacat, neviem preco :D nejaka lymfa ci co, nechapem.. ale stve ma to :D najradsej by som to vyzeral s nozikom, takym tym s ktorym sme rezavali sadrokarton, velmi ostry skalpel :D ale co potom :D
nechapem ako mozu taketo uzliny vznikat v tele, co im sibe? :D nech sa rozuzlia :D vedto nedava logiku preco by sa zauzlovali dobrovolne :D
najlepsie je, ked na to nemyslim, lebo ked na to myslim, len ma to provokouje a stve :D

ale ak chces, mozem to skusat stalcat 16 hodin denne a potom dam vediet ci to nieco urobilo :D

inac, podla mna, aj keby to zmizlo, my, ludia, by sme si nasli nieco nove :) proste aj 1 chlp nakrivo by nam vadil, to je uz povaha ludska.. co nie je nevyhnutne zle, ale tazko sa ovlada :) obcas ticho zavidim ignorantom ludom co dokazu ignorovat aj vlastne myslienky !!! :D

Magy

lost :DDD
a skusal si tu hrcku na krku odstranit?? mozno by pomohlo :D
Sejla30 - nie asi, ale urcite. stresujes pre nic.

Sejla30

Ja sa uz nedokazem tesit zo zivota absolutne v kuse sa sledujem troska sa viac spotim alebo mi je zle a uz stresujem