Čierne bodečky na nose

skinonskin

ahoj .. ja pouzivam uz skoro rok kozmetiku Effaclar od Laroche Posay a to: gélovú umývaciu emulziu(miesto mydla), adstringentnu pleťovu vodu (stahuje pory) a Effaclar K (krem na mastnu a problematicku plet) no a asi tyzden pouzivam krem Skinoren (od koznej) .. momentálne mam veelmi peknu plet, este som taku nemala ani bodky nemam nic...tou kozmetikou Effaclar sa mi postupne zacala plet zlepsovat uz ani take vyrazky sa mi nerobili len obcas na brade, ale od kedy mam ten Skinoren tak je to uplne super .. chod ku koznej a daj si ho predpisat a este aspon ten umyvaci gel od Laroche si kup ..tolko moja rada :)

slniecko18

neviem presne ci je garnier dobry, ale mala som a stale aj mam clean and clear fialovu, ale mne to proste nepomaha....hlavne comu uz vobec neverim su cistiace vody....viac tu plet vysušuju jak je....pokial niekto viete o nejakom naozaj dobrom rieseni, okrem kozmeticky, pletovych vodach a pod., tak by ste ma moc potesili, keby ste mi s tym poradili :P DAKUJEEM :o)))

rybka17

ja som minule bola na cisteni pleti ultrazvukom a je to super.bez vytlacania,ten ultrazvuk to proste vycisti bez bolesti.odporucam!!!

duna7

Ja som si dala tie čierne potvory u kozmetičky povytláčať a už nikdy viac, pekne ma dokatovala a póry ostali ako krátre.

lole

navsteva kozmeticky, aby ti vycistila plet a potom kazdodenne staranie o plet -napr. cistiaci gel od garnier, ktory stahuje pory a potom nejaky dobra krem podla typu pleti