Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vlasy pri korienkoch mastne, konceky suche - aky sampon?

jennifer30

nevymyslaj si :D robite tu reklamu na svoj e-shop, az je to trapne. nehanbite sa osocovat a klamat.
a ak by nieco prislo vytecene, poskodene, tak ti poslu nahradu alebo vratia peniaze. V anglickych e-shopoch maju super zakaznicky servis. Objednavam vela zo zahranicia, tak viem.
Mam s nimi len dobre skusenosti.
Potom dobry e-shop je aj feelunique.com, tam je ten sampon o par centov drahsi ako na naturisime - 8,18 € vratane posty, ale tiez sa oplati, minule mi od nich prisiel balicek za 5 dni vratane vikendu :D

dana25

Naturissimo nikdy viac, mam s nimi velmi zle skusenosti, uz viackrat mi prisli odtial znicene baliky - t.j. vyteceny sampon po celej skatuly ked som preberala balik, cely mokry karton.fuj.

krtko-lampa

Kristina, ja som presne tento sampon kupoval v UK, je velmi dobry i ked trosku drahsi. Na tom eshope kamigift.com ho maju za celkom dobru cenu a na slovensku aj lacne postovne, dokonca aj ked to porovnavam s ebayom a amazonom.

Takze ja ho tiez odporucam.

Krisina75

Ahoj,

Ja mám tiež zlé vlasy, suché a mastné a začala som používať prírodný Aloe Vera šampón, ktorý mi výrazne pomohol.

Odkaz, kde som ho kúpila:
kamigift.com

Kritina