Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cvičím, zdravo sa stravujem, no priberám na váhe

Príspevok v téme: Cvičím, zdravo sa stravujem, no priberám na váhe
mishita

Ahojte.
Chcem sa spýtať na jednu vec. Pred pár mesiacmi - cca 3, som začala intenzívnejšie cvičiť (asi hodinu denne posilňovacie cviky a takisto kardio tréning). Predtým som bola zvyknutá cvičiť asi 2 krát do týždňa v slabšej intenzite. Na začiatku som vážila 47 kg, výška 169 cm. MOja otázka znie, či je normálne, že som za tento čas pribrala na 50 kg, bez zmeny jedálnička. Keď prestanem cvičiť, vráti sa moja váha na pôvodnú hodnotu?

ebi77

keď som cvičila intenzívne som mala 46 kg, a tiež som mala tuk, a to je fakt, že kus tuku sa premení, a nemá čo sa premeniť sval rastie tak či tak, nechápem o čom sa bavíme, asi o ničom :D

flegma

ebi - no ale tvojich BMI 18 a jej 16,5 je kapanek rozdiel... to je 5 kil
hej, cvicenim sa spevnuju svaly, ale v tomto pripade sa urcite nepremienaju z tuku
celkovo vyraz tuk sa premiena na svaly je blbost :D

Dadula56

Ja som velmi nerada, ze rypem, ale pri takej musej vahe sa ti ani miery menit velmi nebudu, pretoze mas tak malo tuku, ze nemas ani tym cvicenim co zhadzovat. A vaha sla hore, pretoze si vytvaras svaly. Len v tom pokracuj a ja by som na tvojom mieste sa snazila pribrat aspon na 55 kg. Aj tuk, nielen svaly. Chapem, ze obcas je to tazke pribrat, ale skus. Priapadne cvicis preto, aby si priberala?

ebi77

flegma aj ja mám 50 kg výšku 167cm, a tiež nie som totál bez tuku!!!!! a tiež keď som cvičila, tak som cítila, že mi pevnie telo, hoci ten tuk nie je vidno, lebo nám s 50kg nevysí!!!!! ale je tam

ebi77

jednoznačne to bude preto, lebo sa ti premenili tuky na svaly :) a myslím, že to je len dobré!!!
veľa šťastia prajem ;-)

mishita

ebi...nie, nebazírujem na tom, aby som mala pod 50. Len som sa chcela uistiť v tom, čo som si aj myslela. Ináč, moje miery sa takmer nezmenili. Akurát obvod bokov - 1cm.

ebi77

tak asi preto sa ti zvýšila váha, lebo sa tuk premenil na svaly
a čo bazíruješ na tom aby si mala menej ako 50kg???? však sa pýtaš tak ako keby si mala 150kg.
problém je zrejme len v tvojej hlave

2bodka

Tuk je lahsi, sval tazsi. Tuky sa ti menia na svaly. Je to jednoduche. Ked chces zistit, ci si schudla a kolko meraj si cm nie kg :)

Najčítanejšie články