Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Posadnutosť herečkou

Príspevok v téme: Posadnutosť herečkou
jaosobne

Absolútne som sa zamiloval do Jennifer Lawrence, to nieje normálne! Samozrejme že ju osobne nepoznám, ale stačilo aby som ju iba raz uvidel vo filme a totálne mi preplo. Žiadne perverzné myšlienky, iba ten krásny hrejivý, šteklivý pocit v hrudi pri ktorom len sedím a zo smútkom čumím do blba. Má to nepríjemné následky pre celé moje fungovanie. Niesom schopný na nič iné myslieť (niesom schopný rozbehnúť žiaden projekt v rámci práce), nejem, nespím, pripadám si ako impotent - totálne bez chute..., keď mám niečo robiť tak to chvíľu robím ale onedlho zamrznem a jednoducho na ňu myslím.
Chlastu sa z ďaleka vyhýbam lebo viem že teraz by mi pomohol ako topiacemu sa kotva.
Chcem to cítiť stále, každý deň ! Je to nádherný pocit ! Ale viem že nemôžem, že ma to ťahá niekam, kam normálny človek padnúť nesmie.
Bol som zamilovaný a bolo to skvelé, motivovalo ma to k životu, no bolo to dávno a už ani neviem ako to vyprchalo. Ale toto je niečo iné a mohutnejšie, núti ma to zošalieť zo slzami v očiach...
Ono to vyprchá, to viem, už aby to bolo, no zároveň to nechcem nikdy stratiť, je to absolútne nádherné.

Zaujímalo by ma či aj niekoho z vás prepadlo podobné šialenstvo a ako dlho to trvalo.

Magy

jaosobne - samozrejme ze sa to stalo viacerym, nielen tebe. j.lawrence je pekna, ale chyba mi u nej nejaka originalita, charizma.
pre mna je takou "do kolien" napr. Natascha McElhone (teda aby som bol uplne presny, jej usmev), pohlad Selmy Blair alebo oci Claire Forlani.

vinea

Tak mne sa stalo v minulosti tiež čosi podobné)) bolo to ešte v r.1994 a rovnako to so mnou zamávalo ako s Tebou :) Zbadala som len fotku a bolo)) Tú fotku mám doteraz odloženú :) Nevedela, netušila som vtedy vôbec, o koho vlastne šlo...aj mi to bolo jedno, či je to vedec herec vrah či čo)) A doteraz ho mám "rada" :) Tak neviem, či som taký verný typ...asi hej)) Bo už to bude na budúci rok 20 r :)

jaosobne

Pre mňa momentálne krajšie niesu...

Práve že dobre si uvedomujem ten "prvý moment". Pustil som si film Winter's Bone a odrazu BUM! akoby mi vybuchla atomovka pred ksichtom... Jennifer tam nepôsobí nijak sexy (kto nevidel, ťažko pochopí). Žiaden sexuálny "chtíč" ani chémia - akoby aj mohla cez obrazovku...
Jednoducho impulz a dokonalá emócia...

lea128

Mne sa stalo nieco podobne, ale s realnou bytostou, bol to chlap, ktoreho som sice nepoznala, ani som sa s nim nikdy nerozpravala, ani on ma nepoznal vobec, no videla som ho raz za cas aj to z dialky..no strasne platonicky som sa zamilovala. Vzdy som nanho myslela, v kuse cely den, bol to tiez nadherny pocit :) Nemohla som sa na nic sustredit a zila som len preto ho niekde vidiet....Snivala som o tom, ako sa niekde nahodne stretneme a porozpravame sa...a potom z toho bude nieco viac. No na rozdiel od teba, som mala aj nadej, ze sa to moze stat aj skutocnostou. To je este krajsi pocit, ako herec z telky, to je ta skoda... V mojom pripade to skoncilo este horsie :D Moj sen sa mi sice splnil, rozpravali sme sa ohladom tanca, kedze bol tanecnik...bol strasne zlaty a super aj povahovo, pisali sme si nejaky cas, ale tak normalne len...a ja som sa zamilovala este viac. No zistila som, ze sa zeni o par mesiacov, takze trosku mi to bolo luto, kedze som si vsimla, ze som mu aj celkom sympaticka...No nevadi...a mas pravu taketo veci vyprchaju, ale navzdy zostanu spomienka na krasne chvile platonickeho zamilovania :)

jaosobne

A čo tak 30...

pubertálna disharmónia ma už dávno opustila. Toto je akoby sa môj mozog potkol o vlastný rozum

mellisa

Ono keď máš takých 13 až 19 rôčkov, tak si v poriadku. Pubertálen snenie a platonickosť :D Zostaň si v tom stave lebo realita je zlá :D