Absolútne som sa zamiloval do Jennifer Lawrence, to nieje normálne! Samozrejme že ju osobne nepoznám, ale stačilo aby som ju iba raz uvidel vo filme a totálne mi preplo. Žiadne perverzné myšlienky, iba ten krásny hrejivý, šteklivý pocit v hrudi pri ktorom len sedím a zo smútkom čumím do blba. Má to nepríjemné následky pre celé moje fungovanie. Niesom schopný na nič iné myslieť (niesom schopný rozbehnúť žiaden projekt v rámci práce), nejem, nespím, pripadám si ako impotent - totálne bez chute..., keď mám niečo robiť tak to chvíľu robím ale onedlho zamrznem a jednoducho na ňu myslím.
Chlastu sa z ďaleka vyhýbam lebo viem že teraz by mi pomohol ako topiacemu sa kotva.
Chcem to cítiť stále, každý deň ! Je to nádherný pocit ! Ale viem že nemôžem, že ma to ťahá niekam, kam normálny človek padnúť nesmie.
Bol som zamilovaný a bolo to skvelé, motivovalo ma to k životu, no bolo to dávno a už ani neviem ako to vyprchalo. Ale toto je niečo iné a mohutnejšie, núti ma to zošalieť zo slzami v očiach...
Ono to vyprchá, to viem, už aby to bolo, no zároveň to nechcem nikdy stratiť, je to absolútne nádherné.
Zaujímalo by ma či aj niekoho z vás prepadlo podobné šialenstvo a ako dlho to trvalo.