Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Posadnutosť herečkou

Príspevok v téme: Posadnutosť herečkou
jaosobne

Absolútne som sa zamiloval do Jennifer Lawrence, to nieje normálne! Samozrejme že ju osobne nepoznám, ale stačilo aby som ju iba raz uvidel vo filme a totálne mi preplo. Žiadne perverzné myšlienky, iba ten krásny hrejivý, šteklivý pocit v hrudi pri ktorom len sedím a zo smútkom čumím do blba. Má to nepríjemné následky pre celé moje fungovanie. Niesom schopný na nič iné myslieť (niesom schopný rozbehnúť žiaden projekt v rámci práce), nejem, nespím, pripadám si ako impotent - totálne bez chute..., keď mám niečo robiť tak to chvíľu robím ale onedlho zamrznem a jednoducho na ňu myslím.
Chlastu sa z ďaleka vyhýbam lebo viem že teraz by mi pomohol ako topiacemu sa kotva.
Chcem to cítiť stále, každý deň ! Je to nádherný pocit ! Ale viem že nemôžem, že ma to ťahá niekam, kam normálny človek padnúť nesmie.
Bol som zamilovaný a bolo to skvelé, motivovalo ma to k životu, no bolo to dávno a už ani neviem ako to vyprchalo. Ale toto je niečo iné a mohutnejšie, núti ma to zošalieť zo slzami v očiach...
Ono to vyprchá, to viem, už aby to bolo, no zároveň to nechcem nikdy stratiť, je to absolútne nádherné.

Zaujímalo by ma či aj niekoho z vás prepadlo podobné šialenstvo a ako dlho to trvalo.

tbl555

Sejla, Tarabas je úplne úžasný :D
a ešte taký Eddie Vedder a iní..hm, hm..škoda, že nemám také stavy, že by som kvôli nim nejedla :D

Sejla

hahaha aj ja som chcela Tarabasa:) Potom som strašne lúbila Kurta Cobaina, a ešte také chvílkové lásky, ktoré väčšinou hrali nejaké vedlajšie úlohy v seriáloch, Adam Brody z gilmore girls sa tam mihol pár krát no žrala som ho.
No ale keď prišlo na reálnych ľudí, to sa ešte len diali veci.
Magy tá Natascha McElhone, to je tá čo hrala v truman show, že? Vraj je to moje hviezdne dvojča:D

Agnes999

No stalo sa mi to, ked som bola v puberte, par takychto platonickych lasok som mala, bola som zamilovana do jedneho slovenskeho herca. Potom to preslo same a za par rokov som sa docitala, ze je gay. Odkedy ale randim normalne tak sa mi taketo nestava. Som zamilovana uz len do realnych ludi.

marcelina78

ja ked som mala 15, tak som sa strasne zamilovala do Lamberta Wilsona, hral s Brooke Schields vo filme Sahara, potom som ho videla este v inych filmoch, ale mne sa pacil len v tej Sahare a samozrejme este do Tarabasa, carodejnika z Fantagiro a co sa tyka platonickych lasok, tych bolo viac, ale boli to pekne casy takto si snivat:D

Lulita

ti poslem moju fotku, budes mat dalsi problem :p :)))))))))

no, ked som mala 15 som chcela Rickiho Martina a este toho zleho krala z Fantagiro Tarabasa :))