Genitálny Herpes ?

Príspevok v téme: Genitálny Herpes ?
ThaiFight9

Ahojte Chcem sa opýtať , nemám stým skúsenosti , ale nastala taká vec našiel som si ženu (priatelku) ktorá sa mi priznala ,že ma Genitálny Herpes dočital som sa ,že je to prenosné a ešte aj to ,že sa to nedá liečiť že je to taký doprovod na celý život :( .,., ale dočital som sa aj ,že sa to dá odstraniť LASEROM , je natom niečo pravdy ? .,., alebo ako sa mám ďalej ktomu postaviť , alebo použivať ochranu do konca života a nemať snou deti ? Prosím Fakt o radu , lebo ja som v Koncoch =(

S pozdravom Dobrá duša
Dakujem za odpovede

RNG

Co tu radim su vsetko volnopredajne a neskodne potravinove doplnky.
A odporucam ti hladat v zahranici, na Slovensku toho vela nemaju
a lekarne su na lieky, nie potravinove doplnky.
Skus napr iher.com alebo Swansonvitamins.com alebo puritan.com a rozne ine

ThaiFight9

Neviem nikde najsť tieto výrobky ktoré ste mi napísali :/ ten chaparal vyzerá byť najúčinejši chcel ho hneď aj objednať , alebo respektíve zakupiť je to predaj aj bez receptu , alebo mi ho musí predpísať odborník ?

RNG

Tazko povedat co je najlepsie proti vyrusom, v uvedenej teme je dostatok roznycn prostriedkov a treba ich brat viacero a obmienat z casu na cas, nie len jediny.
Ja davam ako najucinnejsi najma chaparal, chagu a betulin, ale aj kombinacie spabsich so so Sangre de Grado pre niekoho pracuju dobre, pre niekoho zase kombinacie s monolaurinom.

ThaiFight9

Ahojte Dakujem za radi , takžé čím by sa dala najlepšie zlepšovať Imunita pred takýmito ochoreniami ? ešte nejaké také rady , by sa mi zišli , Ak máte čas odpovedať a odpoviete budem len rád

Ahojte Velká vdaka :)

RNG

Zatial je to v Europe 30 % ludi ktorym nasli HSV2/genitalny v tele
Bradavice su ale vysledky virusov HPV, ktory je tiez velmi rozsireny, dokonca ovela viac ,ako HSV2.
Na stastie nie vsetky jeho druhy su prilis skodlive(z vyse 200 druhov je zatial len 6 spojenych s moznostou tvorit rakoviny.
Ale v dnesnych tichych epidemiach virusov, ktore si lekari povacsine nevsimaju, pokial sa velmi vyrazne navonok neprejavia, je dobre si zvysovat viralnu imunitu, lebo aj ked sa casto neda zabranit ich prenosu, aspon si treba telo proti nim posilnit, aby nam nenarobili skody.
Ako na to pozri cez Google.sk pod rng herpes.

ebi77

prepáč nechcem ťa nejak viacej znechutiť :( ale to že si dá tie bradavice odstrániť laserom, neodstráni príčinu ochorenia, príčina je v tom, že je nakazená vírusom, a vírus je už v tele a aj ostane.

ale dobrá správa je to, že nie je to život ohrozujúce ochorenie, ak budete dbať na vašu imunitu, nemali by ste mať nejaké závažné problémy, ale to je rada ako od laika ;)

hlavu hore, už pomaly každý druhý človek bude nakazený týmto vírusom