prosim poradte mi som zufala,neviem co od bolesti mam robit.boli ma prva strana vajecnika a prechadza to do stredu.mam krce v bruchu a hrozne ma bolia krize a prenasa sa to az k lopatkam.mam aj vytoky..co sa mi nestava po menzese..mam taky divny pocit v bruchu stale mi tam nieco skvrka.mam uz 4 mesiace problemy s travenim,je mi stale zima..bola som aj u zenskej a urobila mi kultivaciu..stretol sa uz niekto s tymto?prosim ak mi viete nejak povedat co by to mohlo byt napiste..
som zufala pomozte mi
ale ked moja zenska mi urobi ledva kultivaciu nie to este sono...a za mesiac odlietam na 4 mesiace a to nestiham ale musim sa vyliecit ...po vysledky mam ist v pondelok...a cysty mi nemoze nejak zistit aj pri kultivacii asi nie co ?
ja som mala zimnicu, bolo mi zle, krce, tvrde brucho a gynda mi povedala, ze som ok. vypytala som sa na vnutrone sono a nasli mi cystu 9x6 cm. v ten den poobede som bola aj po operacii. tak na nic necakaj a chod na sono!!!!...mozno nemas cystu, ale budes mat aspon istotu;)
Rozhodne zajtra nech stojis pred ambulanciou svojej gynekologicky. Moze ist o cystu, resp cysty. S tym nieje sranda...hned na sonografiu.
tu je ťažko radiť, chce to poriadne vyšetrenie, na kŕče je dobré: 1-2 káv. lyžičky anízu preliať šálkou vriacej vody, 15 minút nechať lúhovať. Pijeme 2-3x denne. Výborným doplnkom stravy pri bolestiach žalúdka sú aj med, ovsené vločky a ľanové semienka. Pozrite webmail.stuba.sk
vsak ja som u zenskej skoro stale ..a cyklus mam neprvidelny..toto sa mi stalo prvykrat ....a hrozne to boli..mam az take tvrde brucho ...
nnnn: mas pravidelny cyklus? skus si zapisovat dni, ked ta to boli... ak je to v strede cyklu (okolo strnasteho dna od zaciatku poslednej menstruacie), tak moze isto ovulaciu....
inac aj tebe odporucam navstivit gyndu.... aspon raz za rok na preventivu... mne takto nasli cystu.... chvalabohu sama zmizla....
a keby to bolo to crevo tak to by boleli aj vajecniky a oblast kde je maternica? a vstky te bolesti??
gynekolozka ta mala poslat este aj na sono...
no moze to byt kludne aj to crevo... navstiv este aj obvodnu... a cim skor... ak je to zapalene crefko, tak by mohlo prasknut a to by uz mohlo byt zivotu nebezpecne :)
ja mam to iste ale z laveho vajecnika
lenze ja som s tym nidke nebola a mavam to vzdy len tak 4-5 dni hocikedy
myslis ze by to slepe crevo tak robilo?aj vytoky ?a zimnica?