Zdravim od rana mam zvyseny tep teraz som si len na oko meral a mam 100-115 tep neviete co to moze byt alebo mal by som ist koly tomu ku obvodnej lekarke ak sa to nezlepsi ?. Nemam ziadne problemi a nikdy som nemal.
Busenie srdca
búšenie srdca môžu spôsobovať aj rôzne zápaly v tele, o ktorých ani nemusíte vedieť
Veľa prípadov búšenia srdca spôsobujú energetické drinky.Nepijete ich?
ako sa citis? si v poho? moze to byt prvy z priznakov panickej poruchy..proste mas pocit, ze ti nic nie je..len srdce bije na poplach...
ahoj kevo, ako pise holubiatko3 ak to nie je psychickeho povodu, tak hladaj dovod inde, moze ist o zmeny v tele ktore ti pri beznych povinnostiach unikli pozornosti
ak si meral domacim tlakomerom tak urcite odporucam tie novsie za pouzitia "fuzzy logic" www.medihum.sk
tu mas viac vysvetlene detaily:
en.wikipedia.org
kazdopadne navstevu doktorky urcite pories
Ja mavam busenie tiez,ale citim sa pri tom velmi zle,bola som u internistu a uzivala som corvitol,ten ho spomaluje.Moje problemy su ale psychickeho charakteru,takze to sa lieci inde.Vela stastia.
Praveze spalo sa mi celkom pohode v strese ani nie a neviem aky mavam bezne tep no zajtra idem na moc k doktorke tak sa hned opytam ak to neprestane
Nie si v strese? Ako si sa vyspal? Vies, aky mavas bezne tep?