Zdravim...mam 15 rokov a mam dost delikatny problem...zacal som skusat vytahovat si predkozku za zalud....kym to bolo na kratke casove useky napr.pri sprchovani slo to v pohode...avsak vcera som pred spanim predkozku vytiahol za zalud pretoze som si to vsimol napr. u otca alebo som sa s tym bavil s kamaratmi...avsak mne nestal problem po par minutach...zalud sa zvacsil a prechod predkozky za zalud uz nebol mozny,nenormalne ma to štípe a bolí pri schodzi co myslim je len zvykom, ale stala sa mi horsia vec...rano bol penis este v normalnom stave, ale predkozka naspet ist nechcela, lenze v skole doobeda som spozoroval, ako sa cela predkozka zacina zduvat a jej nsvratu naspet uz nebude mozne...prosil by som vas o radu, treba s tym k doktorovi,ale ide o samovolne zlupanie predkozky? ako maly si na to nepametam ale fakt neviem co to moze byt...jednoducho povedane predkozka vyzera akoby sa nafukla...dakujem za odpovede (problem s mocenim nemam)
Predkožka nejde naspeť.
Ked ideš do vagíny tak nie :-)) Ale do análu tak z časti aj áno.No,vidiľne si si ju mohol natrhnúť (predkožku) ale ked si nekrvácal a neštípalo ta nič tak je všetko v poriadku.Držím ti palce.A hlavne nestrachuj :-))
Dakujem krasne za radu, slo to celkom hladko, ale este je to trochu zvnutra roztiahnute ale verim ze sa to casom da do poriadku kedze je to este podrazdene...ale mal by som este nejaku otazku-
1.nebude predkozka vadit pri pohlavnom styku, resp nebude ovplvnena cinnost samotneho vystreku? alebo sa po sexe stane toto co teraz? alebo jednoducho povedane ako to vlezie dnu tak aj vyjde? :)
2.nemohol som si nieco touto "neodbornou pracou" nieco poskodit co nie je volne viditelne?
To ti fakt neviem povedať,každý ma iný penis a kožu.Napr. ja si neviem stiahnuť predkožku ked mi stojí.Ale asi radšej to nehaj tak.A ked si ho budeš pravidelne natahovať v teplej vode,tak sa ti to nestane.Apon každý 2 den ked to budeš robit.
idem na to...a do buducna...stane sa to opat ze nebudem moct zasunut predkozku nazad?
Ked to nejde "jemno" tak si daj do lavora teplu vodu a tam to skus natahovať.Lebo urolog ti spraví to iste a to ti vybehnú aj slzy..
neviem akým spôsobom to spraviť...začala sa akoby spájať a stáčať a až moc
si zadusíš žalud ;-) Pod vodou si ju stiahni ale pomali a opatrne aj ked ťa to bude boliet.Pod teplou vodou..