zubar mi nechce urobit viac zubov naraz

lenoccka

mne robil vsetky zuby, menil mi plomby po asi 10 rokoch za nove a celu papulku mi rozdelil na 4 navstevy :))) sice ma trochu bolela sanka ale je super, ze som tam nemusela chodit ako na klavir :))

jefima

tak potom treba vymeniť zubára!Alebo nebáť ťa sa mu povedať svoj názor.Zubári nie sú bohovia a treba sa s nimi rozprávať,pýtať sa na všetko čo vás zaujíma.Ako odôvodní,že nemôže plombovať viac zubov naraz?Ak sa s vami nerozpráva a nevenuje vám určitý čas treba skúsiť inde.No a nezaplombované zuby z roku 2005, to bude hádam nejaká sranda!

xyz

mne povedal ze ma vela pacientov a nemoze si ma dovolit objednat na dlhsie ako polhodinu.a ked som mu povedala ze nech ma teda da aj na hodinu lebo v praci mate len 8 krat moznost na lekarske vysetrenie ist bezplatne a potom uz za dovolenku.tak mi povedal ze ho to mrzi ale nejde to.najhorsie na tom je ze sme sa tu len predpolrokom pristahovali a tak neviem ku akemu dobremu zubarovi ist.

IvanBA

Mam ten isty problem.1 zub opravuje, viac nie.Dá vložku a objedná za 3-4 tyzdne.Potom na 4-ty krat zaplombuje a opravuje dalsi.opravil mi 4 zuby za rok. Aj ked vymiena staru plombu, ma postup rovnaky.Vidim v tom biznis, aby mal stale pacienta.Oni tie svoje peniaze dostanu za tie zuby, ale co ked prestanes chodit ? Kto mu co zaplati " ??"", takto asi dostava nieco z poistovne, lebo nevidim dovod, aby neopravoval 2 zuby naraz,nic specialne, ani ma neboleli.

jefima

Spýtal/a/ si sa prečo ti nemôže zaplombovať viac zubov naraz?Niekedy sa napríklad zle plombujú zuby,ktoré sa dotýkajú stenou,niekedy aby sa presne lokalizovala bolesť zuba sa zaplombuje len jeden aby sa vedelo odkiaľ bolesť ide.Je to individuálne ale inak sa dajú v jednom sedení plombovať viaceré zuby.