Ahojte :)
chcela by som sa poradiť ohľadom mojej mami a problémov okolo nej. Našla som si pred rokom chlapca ktorého z duše nenávidí a dáva mi to poriadne najavo (nechutnými hláškami, pripomienkami atď) dosť mi to prekáža keďže ho nadovšetko milujem a nechcem sa ho vzdať. Je to slušný človek, ktorý je na mňa dobrý láskavý, nikdy mi neublížil, študuje na vysokej škole a má slušnú rodinu. Myslím, že keď už mám 20 rokov, že si môžem vyberať sama. Správa sa ku mne ako k odpadu, ako k poslednej chudere a to nie len kvôli mojej láska, ide aj o školu. Stále sa snažím aby bola spokojná a aby mi to v tej škole šlo, ale ona ma stále kritizuje a znepríjemňuje mi život. Skoro každý druhý deň od nej počúvať blbé reči jak som neschopná, sprostá a že nič v živote nedokážem atď... Naozaj nemám chuť chodievať domov len kvôli nej. Neviem čo jej je ale rada by som to zistila, lenže s ňou sa nedá normálne porozprávať a nič mi nepovie iba čo ju trápi ale ja s jej trápením nič nemám. A najhoršie na tom je to, že kamaráti sú jej prednejší než ja, viac jej záleží čo si pomyslia jej kamaráti než čo si myslím o nej ja. Prosím poraďte ako sa mám s týmto problémom vysporiadať, či to mám trpieť aj najďalej kým ju to neprejde alebo sa jej mám postaviť?
Napadlo ma aj to, že môjho otca nenávidí (nežijeme ako rodina spolu a ani ho nepoznám) a keď vidí niečo vo mne z môjho otca tak či jej akurát toto nemôže vadiť.
Vopred ďakujem za odpovede :)