Oplatí sa študovať sociálna práca? Veľa ľudí ma odhovára, že titul zo sociálnej práce nie je v podstate žiaden titul. Je tu niekto kto to študoval a vie mi poradiť ?
Sociálna práca
Chcela by som tam ísť aj kvôli tomu, že samotné štúdium nie je vraj také náročné aj keď sa samozrejme nájdu aj ťažšie predmety. No hlavne kvôli tomu, že by som rada pomáhala druhým.
A nevie mi niekto povedať kde by som sa po štúdiu mohla uplatniť ?
študujem na alžbete. pravda je, že už nemá dobré meno. ale niektoré skúšky dajú fakt zabrať.
Viem , že každý si má ísť zatým čo ho baví. Tiež by som sa mala tým riadiť. No keď počujem na to len samé negatívne názory, tak som tak ma to privádza do rozpakov, či je to predsa len tá správna voľba. Niektorí sa na štúdium hlásia, len kvôli ľahkému získaniu titulu.
Tak moja predstava je taká že chcela by som pracovať v tejto oblasti. Napríklad v detskom domove a hlavne pomáhať druhým. No počula som , že tí , ktorí to vyštudujú tak nevedia nájsť robotu v tejto oblasti. Alebo že je to práca väčšinou v rómskych osadách. Tak to ma odrádza. Preto by som bola rada keby mi napísal niekto kto pracuje v tejto oblasti.
Ja studujem soc. pracu, ze ma to bavi a chcem v tomto smere aj pracovat. Je mi uplne jedno, kto ma na to aky nazor. Ja som spokojna.