Chem. peeling u kozmeticky?

Príspevok v téme: Chem. peeling u kozmeticky?
nela20

ahojte,chcela by som sa opytat,ci niekto mate skusenost(idealne pozitivnu :) ) s ch.p. u kozmeticky,teda nie u koznej.ja mam dobru kozmeticku,ktorej doverujem,vidim aj pri hlbkovom cisteni,ze je skusena a nerype bezhlavo,akne sa mi teraz zlepsilo asi o 70 percent(klop klop) a uvazujem o tomto zakroku,lebo mam jazvicky-ale nie nejake brutal hlboke,moje akne bolo take stredne tazke.je to risk robit to u kozmeticky?a neviete ci tie nizsie koncentracie mozu aspon trochu jazvickam pomoct?samozrejme tak po 5 aplikaciach aspon.aj u kozmeticky sa robi taka domaca predpriprava nejakym rozotkom s nizkou koncentraciou kyseliny,alebo nie?poprosim vas o hocijake rady,skusenosti ako to prebieha a tak.dakujem krasne :)

tina78

no pokial su jazvy hlboke tak u kozmeticky ti je skoda choddit to je len jemne povrchove odstranenie
ona bere len 30%koze
ja som bola u nej na to v pondelok ale nevidno moc rozdiel este mam ist o 6tyzdnov

doktor v nejakom dermatologickom centre ti zobere 70%koze na tom bola moja kolegyna ale bola asi 8krat na tom takze je to dost financne....

nela20

a vedel by mi prosim niekto povedat,ze ci je sanca,ze aj ked len povrchovy chem. peeling,ale po viacerych aplikaciach, pomoze nejako tym jazvam?ci na to netreba nieco silnejsie?lebo najradsej by som teda nerobila moc drasticke zasahy.mam take plytke tie jazvy a k tomu take dierky.ale kozmeticka ked sa na moju plet pozrela,tak to vyzeralo,ze dame parkrat peeling a bude dobre.mate niekto s tymto skusenosti?dakujem

tina78

ja idem teraz v pondelok na to ku kozmeticke
som zvedava co mi spravi
ja som chcela omladnut plet
jazvy na tvari nemam
ale chcela som plet trochu rozjasnit

nela20

dakujem za rady :) chcela by som vyskusat ten dermacol cover,ale asi len ako korektor,nemam rada ked mam makeup na celej tvari.nehrozi vsak,ze ak je taky super kryci,ze by mi este zhorsil stav pleti,aj ked by som ho davala len na niektore miesta?

ebi77

mala som akné resp. ešte stále mám, a stále sa liečim, údajne chem peeling lieči akné, no ale ja som nebadala žiadne zlepšenie, údajne preto, podľa lekárky, že je to ešte málo sedení na nejaké zmeny, jedno sedenie stále 17éčok, plus som si musela od nej kupovať kozmetiku, kedže potom je tvár strašne podráždená, extra prípravky som si musela dávať, ale potom viackrát som za ňou už nešla, veľa peňazí som u nej utratila bez žiadneho efektu.

našla som si prácu v inom meste a našla som si tam nového kožného......

ebi77

auuuuuu, ja som absolvovala 12 sedení chemického peelingu, 11 bolo v pohode to posledné nedopadlo dobre, neviem čo sa stalo, lekárka mi popálila polku tváre, mala som chrasty a po odlúpnutí mi ostali hnedé fľaky, pol roka trvalo kým úplne vybledli, potom tomto som navždy skoncovala s chemickým peelingom, už viackrát som nešla... :)