ahojte :) píšte sem, ktorí užívate R., snáď nie som sama? :)
Vytvorme skupinu ľudí, ktorí sa liečia Roaccutanom
nirv, ja som tuším všetky diskusie ktoré som našla na nete o roa prečítala
pangamin som si dávala, ale iba mesiac, ale potom som prestala, akné sa mi vôbec nezlepšilo a mala som z toho pangaminu taký chúlostivý vedľajší účinok (také smradľavé som vetrila :DD , nechcela by som to ďalej rozpisovať)
no tak ide o to, že mne ten roa nejak nezaberá :) 4tý mesiac beriem, a ledva vidno nejaké zlepšenie a dva mesiace mám ukončiť liečbu, neviem či dovtedy mi to vôbec zmizne
ja chcem len ľudí, ktorí užívajú roaccutane! tí ktorí to užívajú, vedia o čo ide!
ja som ho brala ale ked som prestala akne sa mi pomaly vratilo, ale mozno tebe to zaberie navzdy. Ja teraz papam pangamin - pivovarske kvasnice - tie sa mi zdaju lepsie lebo su menej agresivne.
Napríklad mňa by to veľmi zaujímalo. Roa neberiem ale možno budem. Ebi, pogoogli si zdravie, tuším som tu podobne témy videla.
Ak chces najst ludi s podobnym problemom, musis najprv napisat o svojom probleme. Napr. Roacuttane je liek, nie je to choroba ani zdravotny problem.
nie je to sprostý nápad! čo je na tom, keď sa chcem zoznámiť a porozprávať sa s ľuďmi s podobným problémom? ;-)
Kto ma najviac vie pochopiť? jedine ten čo to prežíva, alebo to prežil!
Preco je to sprostý nápad?
berieš roa? alebo len komentuješ môj vedľajší účinok? :)
uprimne? Sama nie si, ale je to dobre sprosty napad..zrejme vedlajsi ucinok...