Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Okolo úst sa mi akoby vstrebe make-up

Príspevok v téme: Okolo úst sa mi akoby vstrebe make-up
deliska

ahojte. Neviete mi povedat ci je to tym zeby som pouzivala tmavsi makup na moju plet abo je to jeho znackou (astor mattitude 002) ci hustostou alebo tym ze si miesam dva makeupy, najskor nanesiem jeden (maxfactor colour adapt) a potom druhy (ten astor) a problemmom je to ze okolo ust sa po urcitom case akoby odstrani alebo vstrebe makeup. Ostava tam take miesto farby mojej pleti bez makeupu. Ci sa to tiez niekomu stava alebo ako to mam riesit.

deliska

mne sa to robi u kazdeho makeupu ale nepouzivam az tak tmavsi pre moju pokozku, pery si neolizujem.
inak neviem ci to je u kazdeho tak ale v poslednej dobe pozorujem akoby som mala taku neprirodzenu tvar v porovnani s telom, ze tvar je umelo natreta a vidno tam ten rozdiel medzi tvarom a krkom, resp. dekoltom

zuzi74

a preco teda nevyskusas bledsi make up? Pises, ze pouzivas tmavsi.
Inak ak si obcas oblizujes pery aj tym sa ti moze rychlejsie make up zmazat.

deliska

presne okolo pier, hned v blizkosti. ja to uz pripisujem vsetkemu moznemu lebo si to neviem vysvetlit - preto ten balzam. ze nejakym nedopatrenim..ale nemyslim ze to bude ono

pretoze ja mam tak pod nosom v tej oblasti uz aj prirodzene svetlejsiu pokozku ako inde na tvari tak ja neviem..fakt uz neviem a chcem s tym nieco robit, lebo je to na pohlad divne

vy ste to na nikom este nevideli?

zuzi74

Tak mas na mysli okolo ust alebo priamo na perach? Lebo predpokladam, ze balzam pouzivas na pery, nie v okoli....
utieras si cez den usta? Mozes si ho tymto rychlejsie zotriet.
Make up by mal mat rovnaku farbu ako tvoja plet, pripadne o odtien bledsi ale nie tmavsi.

deliska

tak si to nechala tak a nerobis nic s tym? Inak nemoze to byr tym tmavsim makeupm pre nasu pokozku alebo nahodou nepouzivas balzam, zeby sme to s tym stierali ale to pochybujem

kdeali23

Mne sa stáva to isté, skúšala som meniť aj make up, nič nepomohlo. Tiež som tu písala a nikto nič neodpísal :)