Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pocity prenasledovania

Príspevok v téme: Pocity prenasledovania
Nadzi

Zdravim mam diagnostikovanu paranoidnu schizofreniu ako hlavny priznak pocity sledovavnia...

Uzivam Alventu 150MG a Seroquel 900MG teraz ako som prisiel z nemocnice bolo vsetko fajn a asi po 2 mesiacoch sa mi obcas tieto pocity prenasledovania vracaju a citim ze to nieje take zle ako byvalo ked uzivam lieky ale citim aj to ze by to mohlo byt este lepsie...\\\\\\\\\\\\\\\\

V nemocnici mi povedali ze v pripade zhorsenia si mam ziadat niaky liek ktory sa dava raz za 2 tyzdne s postupnym uvolnovanim an tieto stavy

viete mi povedat o aky typ lieku sa jedna?
ak nie tak mi viete poradit este aky liek by mi nato mohol pomoct?

V pondelok idem ku psychiatricke ktorej budem hlasit tieto zhorsene stavy
vopred dakujem za odpoved

koniec sveta

Tie injekcie (je ich viac a vyber robi psychiater) obsahuju antipsychotika upravene do takej podoby, ze ked sa injekcia pichne (aplikuje sa do sedacieho svalu), tak sa potom postupne 2-4 tyzdne uvolnuje z tej davky stale rovnake mnozstvo lieciva do krvi, pricom hladina tohoto lieciva ostava stale v krvi rovnaka, cim sa zabezpeci konstantny ucinok. Takze netreba mysliet na to, ze treba zobrat tabletku, nemoze sa stat, ze zabudnes a podobne.

kabel

Ide o depotne injekcie, ktore sa pichaju zvycajne raz za 2-4 tyzdne, zavisi od druhu. Nechapem vsak, ako ti v nemocnici mohli povedat, aby si si ty pytal nejaky liek, bud ti ho mali odporucit a nastavit ta nan v nemocnici a uviest to v prepustacej sprave, alebo kontaktovat tvojho osetrujuceho psychiatra a konzultovat to s nim. Taketo odkazovanie a doporucovanie, co si mas pytat od svojho lekara za liek, je absolutne a totalne neprofesionalne a trufam si povedat i neeticke.