Poradte mi prosim vas ako mam zabudnut na niekoho koho strasne milujem. Moja priatelka ma nechala po dva a pol roku. Nie vzdy som k nej bol uprimny no nikdy som ju nepodviedol a ani som to nikdy nemal v umysle. Komunikovavali sme aj po rozchode no v srdci zostala nadalej. Snazim sa jej nepisat a nevolat no nejde to. Pokusy presvedcit ma ze nechce sa uz viazat aspon nie v dohladnej buducnosti, ma prestali bavit ked som sa dozvedel o zahadnom chalanovi ktory sa stale castejsie objavuje v jej zivote. Viem ze spolu nemaju nic no takisto viem ze ak by chalan nebol sprosty tak by ju mal. neskutocne ju milujem ona to vie no nechce sa ku mne vratit... Otravovat ju vsak nechcem pretoze viem ze to robi veci len horsimi... zabudnut je asi jedina moznost :(
Rozchod
bude to tazke, velmi tazke... pomoze iba cas... a stare dobre pravidlo, zide z oci, zide z mysle... netreba kontaktovat!!!
prečo sa s tebou rozišla? udala Ti nejaký konkrétny dôvod
ziaden kontakt, pretrpiet par tyzdnov, najst si ine zaluby, ludi okolo seba, idealne zmenit aj prostredie ak mas moznost, nezabudnes nikdy ale pride ina