Bolesti okolo uší

Príspevok v téme: Bolesti okolo uší
laco

Už dva roky mám problémy s bolesťami okolo uší. Všetky vyšetrenia sú negatívne. Krvné, neurologické, ušné všetky druhy /viacnásobné/. Ďalšie problémy sú s rovnováhou, neustála horúčosť vychádzajúca z miesta nad hrdlom, občasná horúčosť na čele,pocit
ako v mrákotách. Z ucha mi vytekala
neznáma tekutina a potom som cítil úľavu na pár dní. Doktor mi neverí
posiela ma na psychiatriu. Mám pred-
písané Welbutrin, Xanax, Cavinton forte, ktoré mi čiastočne utlmujú
problémy, ale pravdepodobne neriešia základný problém. Prosím Vás poraďte. Ďakujem!

painless

Pokial si sa uz dokazal zbavit liekov, lebo asi nezabrali, ako si dufal, mozes sa obratit na ...zdravebrucho...a zucastnit sa prezentacie o bolestiach a o Trigerpointoch, ktore bolesti akehokolvek druhu, vyvolavaju vo Zvolene 16-teho marca 2013 ...zahlasit sa treba, a vstup je volny.
Predpokladam, ze este stale Ta trapia tie iste problemy, pretoze trigerpointy pretrvavaju roky, raz s mensim, a raz s vacsim efektom bolesti.

jedenastka

tak chod na psychiatriu,mozno ti psychiater lepsie poradí.Alebo zmen lekara,ked ti nevie poradit co s tvojim problemom,ved nie je jediný na svete.Problemy s rovnovahou,mozu suvisiet s usami.hlavne nedaj sa odbit,trvaj na stanovení diagnozy,nech ti urobia aj ine vysetrenia,to znamena ze idu zlým smerom,ked nic nezistili,problemy pretrvavaju.nech s nimi skusia zit oni.