Sauna a menštruácia

Príspevok v téme: Sauna a menštruácia
skier

Ahojte. Potrebovala by som poradiť. Mám 16 rokov, menštruáciu nemám úplne pravidelnú (tento mesiac mi prvý krát prišla po 28 dňoch) a v marci ideme na lyžovačku do welnes hotela. No a tie krámy by som mala dostať posledný deň čo tam budeme, alebo tak nejak lenže sa hovorí že teplý kúpel privolá menštruáciu. A neplatí to aj pri saune? ked budem do nej chodiť každý deň? sa bojím že ich dostanem skôr. Mám jesť citrony? tie by ich mali oddialiť. Nemáte s tým nejakú skúsenosť?

skier

majkaa_ dakujem :) nemám ju až tak nepravidelnú, tak že mi mešká najviac asi 5 dní. Tak že keby mi meškala tak by to bolo ešte lepšie, a do toho kalendára si značím :)

majkaa_

To su len take "babickine rady" :) Len tak lahko menstruaciu neovplyvnis. Existuju rozne hormonalne tabletky, ktore ti ju vedia oddialit. Avsak podla mna to je humus a zbytocne ti to moze rozhadzat cyklus a sposobit ine problemy. Do marca mas este daleko, ak mavas nepravidelnu menstruaciu, tak tvoje vypocty nemusia byt presne.. Ak mas pravidelnu, tak - menstruacny kalendar: www.zienky.com

skier

No to ja viem len toľko sa o tom hovorí, až mám z toho obavy :) inak tomu moc neverím lebo som raz skúšala citrony a nič sa nestalo.