Ako si užívať život viac ako teraz?

Príspevok v téme: Ako si užívať život viac ako teraz?
boggy

mate tipy triky? nebavi ma kazdy piatok sa opijat a chodit do barov...ako si uzivat zivot ked nemam peniaze? konicky nemam nejake specialne, mam 21 rokov, som tretiacka na VS, a citim ze moj zivot plynie tak nejako..ako keby nikam a nudne... a nechcem skoncit nejako tak ze budem len z prace domov a do prace a znova..potom byt doma ist spat vecer a zase sa rano zobudit do toho isteho nudneho rada..

javor24

IKWI122: nepoznal som majitela, vyhliadol som si ho zo zoznamu couchsurferov zo spominanej stranky, nasledne sme si vymenili par emailov a potom som uz rovno s plnym kufrom dosiel na adresu, ktoru mi dal.. :)
(bol som na programe work and travel USA, a po skonceni prace som mal 3 tyzdne volna kedze letenku na SK som mal zabookovanu az na koniec septembra, takze takto som stravil 3 uzasne tyzdne cestovanim..) a financne to bolo nenarocne: ubytovanie zadara a jedine boli vydavky na jedlo, metro a nakupy..

IKWI122

ahoj to musí byť úžasné byť úplne v inej krajine. javor a ty si aj poznal toho majiteľa, alebo aj ste sa bavili?koľko ťa to finančne vyšlo?

javor24

tu stranku , ktoru spominam ja je uplne zadarmo a je to zaroven najväcsia, riziko mozes eliminovat tym,ze si vyberies takeho cloveka u ktoreho stravis par dni, ktory ma vo svojom profile vsetky pozitivne referencie od ludi, ktori u neho boli ubytovani pred tebou.. ja som takto stravil cely tyzden priamo na Manhattane v New Yorku, po desiatich minutach od prichodu som dostal od majitela bytu kluce od bytu, mapu metra a ako bonus polnocnu jazdu autom napriec celym Manhattanom, uzasny zazitok :)
ak budem mat raz vlastny byt, budem aj ja hostovat cudzincov..

boggy

javor24...ahoj pocula som uz o takych strankach, len viem ze to vsetky bolo platene(myslim registracia a tak..)..plati sa aj za toto? je to dobrodruzne a trosku aj nebezpecne ale dobra sanca.. :)

javor24

pre ludi s dobrodruznejsou povahou by mohlo byt zaujimavy couchsurfing bodka com, ide o projekt ktoreho cielom je spoznavat cudzie kultury co najlacnejsim sposobom, clovek si vytvori nove priatelstva, nazrie do inej kultury a trosku rozsiri svoj obzor. Podstata spociva vo vycestovani na par dni k "cudziemu cloveku", ktory ti poskytne zadarmo ubytovanie. Na prvy pohlad to znie sialene, ale sam som to vyskusal a mozem potvrdit, ze je to uzasny projekt s neuveritelnym prinosom pre cloveka.

boggy

momentalne ma zamestanavaju skusky na VS, takze teraz mam co robit... a naozaj, odkedy mam priatela(2 roky) nebavi ma chodit po diskotekach a pitie a fajcenie uz vobec nie..zabity cas a rovnako aj peniaze si myslim..travim vela casu s nim, skoro stale ale chcela by som mat aj nejake konicky, zaluby take vacsie.. no neviem sa k tomu nejako dokopat :-/ asi sme na sebe prilis zavisli..

Grand Husky

čo ťa baví? Skús sa tomu nejako venovať. Možnosti záležia aj od toho, v akom meste žiješ. PS: konečne niekto, koho nebaví piatkové opilstvo :)