Ma niekto predstavu, co mi moze byt?

Príspevok v téme: Ma niekto predstavu, co mi moze byt?
Martinez

Ahojte, dokazal by ma niekto naviest na spravnu cestu, akeho lekara navstivit resp. co mi moze byt? Lekari si ma posielaju z ordinacie do ordinacie a ja som uz nestastny, na nic sa neprislo, nemam ziadnu liecbu a citim sa zle.

Skusim zhrnut moje priznaky a tazkosti, budem rad ak nejakemu odbornikovi alebo aj laikovi napadne,co by mohlo sposobovat moje tazkosti, inak este cca 8 mesiacov dozadu som bol pomerne zdravy clovek, sportovec. Vek: 28 rokov.

Takze tu su moje tazkosti, ktore sa zacali pred 8 mesiacmi. Prvych 5 pocitujem ako najnaliehavejsie:

- nizky tlak (hypotenzia 90/60)
- uplna strata libida! (uz cca 3-4 mes.)
- unava (syndrom - dlhotrvajuca, navalova), prejavuje sa hlavne rano alebo podvecer
- schopnost pracovat a vykonavat ine cinnosti pokles min. o 50 percent, nutnost ukoncenia sportovania kvoli slabosti
- zdurene lymfaticke uzliny na krku, pocit stuhnuteho krku, obcas nespecifikovatelne pocity v podpazusiach, hlavne prava strana

- chronicke, avsak s prestavkami problemy v hornych dychacich cestach, dutiny, nadchy, zapchaty nos
- pokasliavanie, casom sa zlepsuje a zhorsuje (navaly)
- kruhy pod ocami (sice celozivotny problem,mozno scasti dedicnost, avsak od zacatia tazkosti sa to znacne zhorsilo)
- problemy so spankom (striedajuce sa: neschopnost zaspat, prilis vcasne budenie -1 az -2 hod, zobudenie sa o 3-4. hod v noci)
- obcasne bolesti na roznych miestach, prevazne hrudnik celkovo, srdce, prava strana krku
- dlhodobe teploty 37,1 - 37,2 avsak tie po pobyte pri mori zmizli, aktualne iba 36,6.
- neschopnost ziskania hmotnosti
- sucha plet na tvari (nikdy predtym taka nebola)
- obcas kozne vyrazky, napr. opakovane sa objavujuca na nose, pripadne dve cervene suche skrvnky pod oboma ocami (na jarmovych kostiach)
- objavilo sa plesnove ochorenie na spodku chodidiel, po liecbe vsak odoznelo.

zistene veci u specialistov:

- EBV, CMV, toxop. gondii - iba pamatove protilatky IGg. Podla vyjadrenia infektologa tieto nie su pricinou sucasnych tazkosti, testy nesvedcia pre akutnu ani reaktivovanu infekcnu nemoc. Testy na ostatne infekcie (chlamydia, HIV, mycoplasma ... .... negativne)
- tlak 90/60
- hematolog podla vysetrenia vylucil lymfoproliferativne. ochorenie
- alergolog vylucil alergicku pricinu tazkosti
- imunolaergolog: imnulogicky status tc OK
- krvny obraz, dif. KO: v ramci tolerancnych pasiem,avsak pri poslednom mierne znizene cervene krvinky, nezvycajna prevaha lymfocytov oproti neutrofilom, avsak absolutne hodnoty v norme.
- plucne RTG - ok, nosove dutiny RTG - ok.

Vyhybam sa bielej muke, vyprazanym jedlam a obycajnym cukrom, mliecne vyrobky s mierou. Cesnak ci brokolica a pod. je pravidelnou sucastou mojho jedalnicka.

Dakujem za nazory.

michael

Tieto symptomy, ktore uvádzaš sú nezvratným znamením toho ,že sa ti rúca celý nervový system.RNG,- ti predpísal celý rad na jeho ozdravenie čo je správne.Otázka ale stojí,-Čo sposobilo takéto rúcanie organizmu.Je to :za 1 Nevhodný pomer-- nekvalitnej stravy - k pomeru záťaže,psychickej, alebo fyzickej alebo je to za 2- zakomponovaná myšlienka v hlave ktorá je z tvojho pohľadu neriešiteľná pre teba.Tak že ak je to za prvé, tak to čo ti napísal RNG, ťa neuveriteľne za krátky čas dostane do dobrej kondície.Ale ak je to za druhé,- tak len veľmi pozvoľna sa stav zlepší na určitý stupeň, pretože hlava bude nadalej enormne množstvo "zožierať" vítalné látky ktoré sú nevyhnutné pre normálne fungovanie oganizmu. psychiatrické liečenie, to nie je len o liekoch. (M)

jogo78

Napis mi na moj email-jozkotoma@gmail.com.Opytam sa ta este na par veci a moznoze ti budem vediet poradit,kto by ti mohol pomoct.

Nela41

Tak isto ako niektorí nižšie si myslím, že si tak trochu hypochonder. Tie veci čo si tu napísal má občasne hádam každý človek nie je vôbec nevyhnutné, aby si kvôli tomuto obehával všelijaké oddelenia. Skôr by som zvážila liečbu psychiky

RNG

Rpozne skryte infekcie, najma virusy vytvaraju zapaly a na zapaloch sa vytvaraju razeniny krvnych platniciek fibriny. Tieto pokryju steny ciev a znemoznuju poriadny preistup kyslika,. Daju sa lahko rozpustit fibrinolytickymi enzymami ako nattokinaza, lumbrokinaza a serrapeptaza, ktore zaroven zriedia bezpecne krv a tym zlepsia cirkulaciu. Ale dokazu rozpustit aj velke krvne zrazeniny, tromby a to je dolezite pre znacnu cast stredoeuropanov, ktory maju vysoku zrazanlivost krvi a zomieraju pre to na porazky a infarkty, co su sposobene malickymi krvnymi zrazeninami-trombami na dolezitych miestach v tele, ako vencove/koronalne cievy mna srdci=infarkt alebo zrazeniny v mozgu=mozgova porazka, pripadne v plucach=trombofilia a inde v tele=zlyjanie roznych organov.
Zlepsenie cirkulacie sa da dosiahnut rozsirovanim ciev(hloh/hawthornwe,ucinok je ACE mechanizmus, davka 2+ gramy suseneho) tiez cistenim ciev od tukovych a tukovobielkovinnych(cholesterrolovych ) nanosov lecitinom a lipazou.
Cievy sa zanasaju zo znicenych ocidovanych a polymerizpovanycyh tukov, oxidovaneho LDL cholesterolu a kalcifikatov, ktore su nasledky zapalovych procesov ciev, ale podmienka na usadanie je najma zdrsnenie superhladkych povrchov cievnych vysteluv homocysteinom.
Tj ked chceme nedostavat usadeniny na cievach, treba
udrzovat homocystein v krvi nizko(metylacia za pomoci vitaminov
B-6, B-9 a B-12)
vyhybat sa znicenym olejom
brat antioxidanty
znizovat tvorbu cholesterolu z prebytocnych cukrov v peceni napr Policosanolom(davka 20 az 40 mg, vytazok z listov cukrovej trstiny=bezpecny potravinovy doplnok no a samozrejme pravidenom cisteni ciev lecitinom a lipazou

RNG

B-12 pod jazyk su miniaturne tabletky(lozenges), ktore sa neprehltaju ale drzia pod jazykom. Sublingualne/pod jazyk prichadza dnes viacero vitaminov, ktore sa v liposomickej(tukovitej) forme dobre vstrebavaju cez sliznicu. Su to aj kvapky aj spray, ale lozenges=minitablekty su najlacnejsia forma.

martinezko

Ahojte, len pre info, takze podarilo sa mi zistit, co sposobuje moje tazkosti, teploty, unavu atd ... pricina je prozaicka...CIEVY ...