Zoslabená menštruácia

Príspevok v téme: Zoslabená menštruácia
lydka610

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať, ak by mi niekto vedel poradiť, na skrátenú a zoslabenú menštruáciu. Mám 27 rokov a vždy mi menštruácia meškala 2-3 dni až týždeň a trvala 4-5 dní. V poslednej dobe cca asi pol roka, trvá len asi 2 dni. Dokonca teraz len jeden. Na druhý deň nič a na tretí som len trochu špinila na toaletnom papieri. Minulý mesiac bola v poriadku, dokonca silnejšia ako mávam a teraz znova takmer nič. Na jednej strane je to super, veď ktorá z nás by to neocenila, ale začínam sa báť, že to nie je normálne. Nemám žiadne stresy, ani diéty, neberiem ani ATK. Ak to takto pôjde ďalej zvažujem návštevu gynekológa, ale keďže som tam ešte nikdy nebola, veľmi sa tam nehrniem. Viem nie je to správne, ale nejak ten strach neviem prekonať. Podotýkam, že doteraz som nemala ani žiadne gynekologické problémy.

Kvety zla

ak mas 27 rokov a nikdy si nebola u gynekologa, je najvyssi cas tam zajst.
aj ked si nemala ziadne problemy, ak zijes sexualnym zivotom je vhodne podstupovat preventivne kontroly.
a kedze uz teraz problem mas, je pravdepodobne vhodna doba na to, aby si tam zasla.
a bat sa nemusis, ja som u gynekologa bola prvykrat ked som mala 16, nie je to nic prijemne ale da sa to prezit. je to podobne ako navsteva zubara. :) a casom si na to aj zvyknes.