Ako sa da ocistit svoje meno?
Paci sa mi jeden chlapec, je v nasej partii.
Minule sme boli z partiou von a jedna zena sa tam viac opila. A zacala sa do mna navazat. Najprv mala blbe poznamky, ake to je, ked som tak dlho nemala sex. Ked som jej odvrkla, ze odkial berie taku istotu, kedy som ja mala sex. Tak to obratila a pomaly zo mna urobila stetku. A spomenula aj nejakych chlapcov, ktori sa mi volakedy pacili, ale nic som s nimi nemala.
Jej som o nich nikdy nehovorila, takze jej to museli povedat ine baby, ktorym som to predtym povedala. Tie casy uz boli davnejsie, tak nechapem, co ju teraz toto napadlo.
Nechapem, co ma proti mne, ja si ju totiz skoro vobec nevsimam, beriem ju iba ako nejaku znamu, kamosku inej kamosky, co sem-tam ide von s nasou partiou. Nebolo to uz totiz prvykrat, co omne nieco zle povedla alebo naopak, inych ohovorila predo mnou, aby nas rozhadala. Ak by sme boli iba ja a ona, tak na to kaslem. Ale bol pri nas aj ten chlapec, co sa mi paci.
Ja som ta, co odsudzuje neveru a suknickarstvo, co uz vo vztahu alebo v manzelstve, ani sa tym netajim a ona zo mna skoro spravi stetku.
Cokolvek som povedala, iba akoby som priliala ohen do ohna. Vela som si dovolit nemohla, lebo ona je asi o desatrocie starsia ako ja a predsa len mam nejaku tu vychovu. Potrebujem vlastne 2 rady. Ako ju odstavit, aby pri podobnej situacii sklapla a ako ocistit svoje meno, hlavne pred nim?