4 roky pracujem pre obchodnu spolocnost ako obchodny predajca, v nasom okrese sme boli traja obchodaci, majitelia boli v ba,
cele roky bolo nase zastupenie nadstandartne produktivne, bez akychkolvek zvlastnych problemov,
v obchodnych vysledkoch som bola stale najlepsia v ramci celej firmy na sk, za co som bola aj patricne ohodnotena,
v tomto roku vytvorili u nas nove miesto - sefovske a dosadili ho svojim clovekom.
tu zacal problem, ktory neviem definovat, ci som problem ja, a neviem prijat autoritu, alebo je problem v dosadenom sefovi,
moje vysledky cele roky patrili k najlepsim, su jasne meratelne a nepopieratelne, povyhravala som vsetky motivacne sutaze,
novy sef ma zacal usmernovat, no ja nie som s jeho praktikami stotoznena, a neviem zhodnotit, ci je chyba vo mne, alebo v nom, co vlastne robi?
- vytyka mi moje odievanie, obuv, vraj su malo konzervativne, a na moju poziciu nevhodne
- zakazal mi vybavovat veci priamo s officom, teraz to mam robit uz iba cez neho
- zakazal mi komunikovat s majitelmi, aby som ich nazatazovala, lebo teraz je tu on od toho
- zakazal mi zatvarat sa v zasadacke pri obchodnych rokovaniach, pretoze aj on je sucastou obchodu a musi mat prehlad ako komunikujem, lebo je za mna zodpovedny
- odmietla som mu robit sekretarku
- vycita mi, ze zle komunikujem s klientom, udajne malo formalne
- odmietam ostavat v praci mimo pracovnych hodin bez naroku na nahradu
- odmietam mat vikendove sluzby bez naroku na nahradu
- odmietam umyvat dlazku, nie som upratovacka, ak by ju pretieral aj on, nemam s tym problem
- odmietam mu tlacit pre neho potrebne reporty a pod.
- odmietam ho zoznamovat s mojimi klientami, davam mu iba jasne obchodne vysledky
- odmietam mu volat pocas jeho nepritomnosti referovat mu priebeh dna, ak sa nic mimoriadne neudeje
u majitelov teraz vyzeram ako dement, ktory nechce a nevie prijat noveho sefa, a v praci som len vdaka mojim nadstandartnym vysedkom, inac by ma uz vyhodili,
cele roky doteraz so mnou nebol problem, obchody robim nonstop, aj mimo pracovnych hodin, ale nie som ochotna robit sekretarku novemu sefovi, nie som ochotna robit neefektivnu pracu mimo praovnych hodin novemu sefovi, moja pracovna napln je uzatvarat obchody a plnit obchodne plany za dodrzania standartov firmy, s dorazom na dosledne spracovanie celej administrativnej agendy, prace mam vyse hlavy, nestiham,
preto nie som ochotna prijat poziadavky noveho sefa, ktore ma brzdia v moje praci, toto sposobilo to, ze ja som neochotna, rebel, odmietam autoritu a pritom on chce iba dobre, chce vsetko v ramci kodexu firmy, a ja robim naprieky,
co mam robit? pred tym ma praca tesila, ale teraz uvazujem uz iba o vypovedi, citim sa frustrovana, menejcenna