Zoslabenie menštruácie

Príspevok v téme: Zoslabenie menštruácie
roxy_17

Ahojte. Viem že podobné témy tu už boli, ale chcem sa spýtať. Mám 17 rokov, a menštruáciu mávam takých 6-8 dní. A chcem sa spýtať či sú nejaké čaje čo by ju mohlo skrátiť. Počula som že alchemilkový, ale máte s tým niekto skúsenosti? či to má nejaké účinky a či mi to nerozhádže cyklus? Budem vdačná za každý názor :)

vraaana

Ahojte zajtra idem na svadbu a mam krámy. Co mam robit? Dali by sa zoslabit alebo nieco? prosíííím poradte mi

erika1020

Nemusiš hned brat hormony ani citrony ak ich nemusiš :). Skus tabletky agnucaston, su to na prirodnej baze,osahuju iba rastlinne vyťažky žiadna antikoncepia beru sa aj pocas menzesu,a nepribera sa po nich,troska ti narastu prsia,co si myslin že vyhoda, skus mne pomahaju.
P.s nesmiem hormony,tiež mam problem z menzesom.

orchidejka

ano, len ak chces zmiernit tak musis jest pocas - nielen pred. asi tak pol citrona vytlacit do vody rano a pol vecer.
ak ti to nezabera, skus ten caj a uvidis sama na sebe ake to ma ucinky

roxy_17

ved citrony nezaberajú každej... a mám aj trochu nepravidelnú. Jedla som ich pár dní pred, vytlačila som si ich do voddy.

orchidejka

citrony ti nezabrali? tak ja pochybujem ze ten caj zaberie. to je hlavne na nepravidelnu menstruaciu a bolesti, nie na zmiernenie.
kolko a ako si tych citronov pojedla?

roxy_17

Ale teraz som mala na mysli ten alchemilkový čaj, potom ho mám piť počas menštruácie nie? Lebo tie citrony som minule skúšala a moc mi nezabrali.

orchidejka

neviem ci je to otazka este na mna alebo na RNG ale tento mesiac ju urcite nebudes mat silnejsiu, teda ked budes jest tie citrony. vsak nemas nikde presne dane ake mnozstvo krvi sa musi vylucit. mozno na dalsi mesiac ju mozes mat o kusocek silnejsiu ale nemusi byt. nie je to pravidlom.

som prekvapena, ze este nemas svoje skusenosti ohladom tohto, na to ze mas 17 rokov. ale kludne sa pytaj, rada ti odpoviem

roxy_17

A ked mi to teda tú menštruáciu skráti, tak ju budem mať silnejšiu? či čo...lebo šak to musí všetko vytiecť aj tak nie? :D