Ahoj,
je normalne, že pri menštruacií zo mna "vychadzaju" aj krvne zrazeniny? Stava sa to aj vam?
Zrazeniny pri menštruácií
skús počas menštruácie viac citronovej štavy pit možeš aj s cukrom či čajom aby si mala redšieu krv, viac ovocia, citrusových plodov aj ceSnaK pomoože.A VOBEC VIAC TEKUTIN ABY SI NEMALA HUSTU KRV.
jETO PRIRODZENé VELA žIEN Má ZRAZENINY.
Ja som celý život mala prvé tri dni nenormálne silné krvácanie a také kusy zo mna išli, že som si hocikedy pomyslela, že asi som potratila...Nesťažovala som sa nikdy na enormné krvácanie, nejako som to z mesiaca na mesiac prežila. Určite však asi to nie je celkom normálne, asi záleží na veľkosti tých výlučkov, pretože teraz po rokoch mi zistili dva maličké myomy, ktoré určite boli príčinou silného menzesu. Pri prevent. prehliadke to spomen lekárke, aby si si bola istá, že je to o.k.
tak teda dakujem za odpovede :)
veď práve o tých "zrazeninách" to celé je :) olupovanie výstelky maternice, ktorá sa chystala pre prípad oplodnenia, a keď "nevydalo", musí ísť tá výstelka preč ;) si naštuduj, o čom je celý cyklus a pochopíš, že to nie sú žiadne zrazeniny, ale tá výstelka
ach jaj hej je to normalne z maternice sa vyplavuju veci je to bezne ma to kazda z vas ...
je to uplne normalne