Problém s učiteľkou

Príspevok v téme: Problém s učiteľkou
sellly

Chodím do 3roč na OA, po 2 roč sme mali fantastickú triednu, s našim kolektívom bola ako najlepšia kamarátka. Druhý ročník sa skončil, a my sme dostali tu najprisnejšu, najnamyslenejšu učiteľku na škole. Ale k veci - sme rozumná triedna, učíme sa priemerne, správanie mame super, boli občas problémy ako v každej triede, inak sa nikto nemusel na nás príliš sťažovať okrem toho, že sa neprezuvame.
Ja sa učím dobre, niesom najlepšia, ani najhoršia. No učtovníctvo mi veľmi nejde a známky mám zvyčajne 3-4. Ona je neznesiteľná a hľadá vo mne každú chybu, povyšuje sa nadomnou, a na hodine som obľubenou témou ja. Straší ma že mi da prepadnúť, koľko krát idem k lekárke toľko krát volá matke, či vie, kde som. Pred sviatkami som musela chodiť do školy s teplotami, len aby jej bolo dobre, ohovára ma, momentálne si robím vodičák, 29. januára mám skúšky, ale ona išla osobne za inštruktorkou a povedala jej aby som nechodila cez učtovnítvo, raz ma ráno priviezol do školy priateľ /prespal u mňa/ keď videla ako vystupujem z auta tak ma zastavila na chodbe a hovorila nech sa to viac neopakuje, vždy keď chýbam v škole, pýta sa kam idem, preboha, mňa to strašne ničí, veď mam 18 rokov a možem ísť kam chcem, pretvaruje sa a všade ma ohovára, donedávna som mávla rukou, ale teraz sa pre ňu bojím chodiť do školy. Zakaždým ma vyvolá k tabuli, aj keď vie, že nechápem účtu, namiesto toho aby mi pomohla riešiť príklad, tak je ticho, a ja tam stojím ako idiot a trápim sa sama s príkladom a nakoniec mi dá päťku. Mám pri nej aj maturovať, ale ja pri nej skončím skor na psychiatrii. Aj rodičom som sa to snažila povedať, ale stoja na jej strane, a veria každému slovu čo povie. Som pre ňu najhoršia, áno, uznávam, že niesom najlepšia žiačka, ale preboha, prečo to robí? V noci nemôžem ani spať, lebo sa mi o nej sníva, ako ma zas rieši na hodine, a vyvolá k tabuli, trápi ma to veľmi, a ja neviem čo robiť. Práve pre ňu mam aj dosť vym. hodín, lebo som sa ulievala z učtovníctva, s každou učiteľkou vychádzam dobre, ale s ňou sa to nedá, raz ma vyprovokuje tak že jej niečo poviem a vyhodia ma zo školy. Nevládzem už. Prosím, pomôžte mi