Chodím do 3roč na OA, po 2 roč sme mali fantastickú triednu, s našim kolektívom bola ako najlepšia kamarátka. Druhý ročník sa skončil, a my sme dostali tu najprisnejšu, najnamyslenejšu učiteľku na škole. Ale k veci - sme rozumná triedna, učíme sa priemerne, správanie mame super, boli občas problémy ako v každej triede, inak sa nikto nemusel na nás príliš sťažovať okrem toho, že sa neprezuvame.
Ja sa učím dobre, niesom najlepšia, ani najhoršia. No učtovníctvo mi veľmi nejde a známky mám zvyčajne 3-4. Ona je neznesiteľná a hľadá vo mne každú chybu, povyšuje sa nadomnou, a na hodine som obľubenou témou ja. Straší ma že mi da prepadnúť, koľko krát idem k lekárke toľko krát volá matke, či vie, kde som. Pred sviatkami som musela chodiť do školy s teplotami, len aby jej bolo dobre, ohovára ma, momentálne si robím vodičák, 29. januára mám skúšky, ale ona išla osobne za inštruktorkou a povedala jej aby som nechodila cez učtovnítvo, raz ma ráno priviezol do školy priateľ /prespal u mňa/ keď videla ako vystupujem z auta tak ma zastavila na chodbe a hovorila nech sa to viac neopakuje, vždy keď chýbam v škole, pýta sa kam idem, preboha, mňa to strašne ničí, veď mam 18 rokov a možem ísť kam chcem, pretvaruje sa a všade ma ohovára, donedávna som mávla rukou, ale teraz sa pre ňu bojím chodiť do školy. Zakaždým ma vyvolá k tabuli, aj keď vie, že nechápem účtu, namiesto toho aby mi pomohla riešiť príklad, tak je ticho, a ja tam stojím ako idiot a trápim sa sama s príkladom a nakoniec mi dá päťku. Mám pri nej aj maturovať, ale ja pri nej skončím skor na psychiatrii. Aj rodičom som sa to snažila povedať, ale stoja na jej strane, a veria každému slovu čo povie. Som pre ňu najhoršia, áno, uznávam, že niesom najlepšia žiačka, ale preboha, prečo to robí? V noci nemôžem ani spať, lebo sa mi o nej sníva, ako ma zas rieši na hodine, a vyvolá k tabuli, trápi ma to veľmi, a ja neviem čo robiť. Práve pre ňu mam aj dosť vym. hodín, lebo som sa ulievala z učtovníctva, s každou učiteľkou vychádzam dobre, ale s ňou sa to nedá, raz ma vyprovokuje tak že jej niečo poviem a vyhodia ma zo školy. Nevládzem už. Prosím, pomôžte mi
Problém s učiteľkou
ved si pisala ze ta stale vyvolava k tabuli a potom ti da 5 , lebo tam ticho stojis ako pen
takze zrazu uz nikto neovlada ucto? :D to ste nejaka osobitna trieda? :D
ked ucitelke nerozumiete tak si vybavte doucovanie. nikto za vas pisomky ani maturitu nespravi.
A ešte jedna vec, ja z Učt neprepadám, mam 3, sem tam 4! Ona sa mi vyhráža, že mi dá prepadúť, lebo ma nenávidí do čerta tak čítajte pozorne
Zas si ma nepochopil ! Nikto to učtovníctvo z našej triedy neovláda, ani 1 jeden ! Lebo je primitína učiteľka, ktoru nikto nechápe, a neie to vysvetliť, a nemusí, už nikto komentovať, ak máte písať taketo veci. Keby ste vedeli skutočnosť tak by ste tu zmiju rovno udali, ale prestupili na inú školu. !
presne tak
ty neries ucitelku, ale ries, to ze prepadas z uctovnictva na OA. ze ucitelka sa ti vyhraza ze prepadnes? a co cakas, ked nevies pocitat priklady a nerozumies uctovnictvu-? ze ti len tak da jednotku, lebo ty si k nej mila? keby si sa ucila a neulievala a mala dobre znamky, tak nema dovod sa ti vyhrazat
som zvedava, kolki jej to budu musiet este napisat, alebo povedat, aby pochopila elementarnu vec-ze s OA musis ovladat uctovnictvo, nie sa z neho ulievat :-D
Nepochopil si ma, urobila som to parkrat odtedy čo si na mna zasadla, a to som k nej asi najmilšia z celej triedy. A jasné, že ja som problémom, keď sa mi vyhráža, ohovára, robí mi napriek... Ja niesom žiadna záškolačka, a plním si svoje povinnosti, ale tu mi nikto nepomôže. Aj tak ďakujem za názor.
ja mam taky pocit ze primarny problem je to uctovnictvo a nie ucitelka. ty sa vyhybas uctovnictvu a ucitelku nenavidis, lebo prave ona ho uci a ona si na teba zasadla, kedze chybas na jej hodinach a chodis si robit vodicak pocas hodin uctovnictva??? to kto kedy videl si chodit robit vodicak pocas vyucovania. si na OA a prepadas z ucta.. je to dost hanba. to nieje chyba ze ty uctu nerozumies, ty si leniva sa ho naucit. preco si nevybavis nejake doucovanie a naucis sa to. to ako chces zmaturovat ked prepadas? ucitelka ta stale vyvolava, aby ti konecne doslo ze s tym nieco treba robit. chod na doucovanie a konecne jej ukaz, ze niesi debil a ty sa to vies naucit a potom uvidis, ze ti da pokoj ked ta zase vyvola s tym ze bude cakat ze ti zase da 5 , ale ty budes vediet odpovedat a povitat. tak ti da pokoj..
a to ze ta riesi na hodinach pred spoluziakmi, tak jej najblizsie povedz , ze ak ma nieco na srdci, tak nech ti to povie osobne, lebo sa necitis prijemne ked ta rozobera pred spoluziakmi.
Akoze-ulievas sa z uctovnictva, hoci ho neovladas a ocakavas, ze ta bude milovat? Stojis pri tabuli duta ako peň a ocakavas, ze ti da dvojku? Kde to zijes, preboha? Nevladas ZAKLADNY predmet na OA a cudujes sa, ze je na teba vysadena? Prebud sa zo sna, mila moja, zacni sa UCIT, prestan sa ulievat a chodit poza skolu a jej nazor sa mozno zmeni. Pretoze problemom nie je tvoja ucitelka, problemom si len a len TY.