Klimonorm

Stendy

Dobry den mam 25 rokov beriem klimonorm uz od 17 alebo 18 veku zivota - nemohla som mat menzes . A aj kopu inych veci rastovy hormon rat.cysta a tak . Lenze lekarka co ma vysetrovala -gyn .mi povedala ze nemozem mat deti tak v poslednej dobe ma boli v podbrusku babo som vylucila ale neviete co to moze byt? Dakujem blizsie info emeilom

Lumonka

Dobrý deň. Chcem poprosiť o radu. Môj gynekológ mi predpísal klimonorm, mám 47 rokov. Brala som ho 2 roky, ale začala som mať problémy - výtok z pošvy, pálenie. Po vyšetrení som brala antibiotiká a liečila som sa skoro rok. Potom pálenie a svrbenie prestalo, ale výtok stále zotrvával. Prestala som užívať klimonorm a problémy sa vytratili. Nebrala som ho 6 mesiacov, nemala som menštruáciu ani problém s výtokom. Pred tromi mesiacmi som ho začala brať znovu kvôli návalom a problémy sa znovu objavili hneď po prevej menštruácii. Poraďte mi, prosím, či je možné, že klimonorm mi vyvoláva tieto ťažkosti a ak áno aké iné možnosti liečby môžem využiť. (Na návaly mi nepomohli žiadne prípravky na rastlinnej báze) Ďakujem.

Simatko

Kazdy doktor by mal informovat svoje pacientky ze z Klimonormu sa da otehotniet !!!! Nie ze nie. Treba si navod precitat cely ! Nie je iba pre zeny v prechode. Ja ho beriem koli hormonom aby som otehotnela. Dal mi ho dnes..

Biela Kobra

Klimonorm sa berie na zmiernenie alebo skrátenie obdobia prechodu alebo na oddialenie prechodu u mladších žien, ktoré už išli do spontánneho prechodu, resp. na upravenie rôznych problémov súvisiacich s cyklom u starších žien. Pričom stále hovoríme o ženách cca po 40-ke. Tvoja otázka je bezpredmetná, nie sú to lieky, ktoré by mali mať akýkoľvek súvis s plánovaným tehotenstvom. Ibaže by si túžila otehotnieť okolo päťdesiatky, ale aj v tom prípade by lekár zvážil zrejme iné lieky.

Shayleen

Klimonorm je na lekársky. Predpis. Keď chceš otehotnieť by ste sa mali obaja dať vyšetriť. Nik v návode nevidím že to do pomôže otehotnieť. Ono sa používa v prechode!

Simatko

Dobry den chvcela by som sa Vas opytat ci je Klimonorm vhodny ak chcem otehotniet ci sa mi to s tymi tabletkami podari..Dakujem.

Oli

Dobrý den Vám prajem.Chcela by som sa Vás opýtať či môžem užívať Klimonorm...som po operácii štítnej žľazy v mesiaci november 2012.A užívam euthyrox 88 mg.Endokrinologička mi povedala že môžem,tak ho užívam....Mám 43 rokov,Klimonorm užívam tri roky.Pred operáciou som vysadila,a začala som ho opäť brať dva mesiace po operácii... lebo som tie dva mesiace nedostala menzes.Môj gynekolog mi ho predpísal kvôli nepravidelnej menzes a chcela som ešte otehotnieť...v roku 2010 som bola liečená na endometriozu...otehotnieť sa mi podarilo,ale v treťom týždny tehu nastal abort....a po tomto som začala mať problém zo štítnou žľazou,užívala som Thyrozol...Prajem Vám krásny den,a dakujem..

Xena

no to ste ma potešili, že ste braním týchto tabletiek nemali žiadne problémy, ja ich musím brat ,nakolko som po operacii vaječníkov, resp.ich už nemám a nakolko mám ešte len 40 rokov ,tak doktor tieto tabletky nasadil kvôli tomu, aby sa nedostavil predčasný prechod resp. aby som nedostala osteoporozu. Mne tiež povedal, že po 5 rokoch užívania môžeme uvažovať, že ich potom vysadím,tak uvidím, že ako ich budem znášať, nakolko ich beriem len druhý mesiac ale zatial v pohode :-)