Čo s tym stratenym sebavedomim ?

gargamel

::: Larita :::

mam 33, strednu skolu, pracujem, najviac sa venujem fotke, aj by som chcel a mam jedine analogove fotaky, digitaly jedine pozicat, to nejde naveky poziciavat, a v com som vynimocna osobnost ? nemam tzv. za sebou ludi!

ortodocx

Nizke sebavedomie prameni z negativnych a ponizujucich skusenosti. Najrychlejsi sposob ako zacat budovat vyssie sebavedomie je pustat sa do novych a hlavne pozitivnych skusenosti.
Pritom aj take banalne veci ako ist sa ostrihat alebo pomoct spoluziakovy so skolou dokazu pozdvyhnut sebavedomie. Cim hodnotnejsia skusenost tym lepsie.

Larita

Najvacsia sranda je, ze vynimocni ludia maju najmensie sebavedomie, a ti co nevedia nic si o sebe myslia najviac...viem o com hovorim, som z umeleckeho prostredia a poznam vela osobnosti, ktore su uplne skormne, dokonca maju pochybnosti...no a potom vidime v Smotanke ludi ktori nedokazali nic, a budia dojem akoby boli nadludia...vtipne.
Napis nieco blizsie o sebe, co robis, studujes, comu sa venujes, co je jedinecne na Tebe a na tom stavaj...niekedy staci iba hrat profesionalitu a ludia Ta zacnu uznavat...musi byt nieco v com si vynimocna osobnost, a nemusi to suvisiet len s karierou, ale aj s medziludskymi vztahmi napr.
L

zewa

No :)
Ja robim veci, ktore viem, ze zvladnem a som velmi pedantna, aby som si nemohla nic vycitat. Takze tak pomaly nachadzam a budujem si svoje sebavedomie. Reci o tom, aka som uzasna mam v pazi. Len to, co ja realne zvladnem ma moze povzbudit. A ked mam zle obdobie, tak zas riesim menej narocne ulohy. Asi mi pomohlo poznat svoje hranice a mieru svojich schopnosti. A vyzane mi prospela psychoterapia v tomto smere :)

bakeron

Ahoj, no vieš ja ho tiež nemám vobec ale snažím sa tak moc sa snažím keď ide do tuhého prosiť strážneho anjela