Ahojte,moje dievča tuzi po romantike..Viacmenej ,kedysi som vedel ako nato, potom som mal pauzu vo vztahu a bol som kazdy den v prostredi krcma,chlapy,hokej,vandalizmus a podobne..kazdy si to vie predstavit.. Ale teraz mam dievca a ja neviem ako na to,zas obnovit to.. niake tipy ,popripade rady? lubim ju aj ona mna ,ale tuzi po romantike..no co pre nu nespravim? ..nepiste mi veci tipu "sviecky,vecera a podobne" ale nieco ,co jej pozdvihne ego ,pochvala? alebo nieco z coho bude rada?
Moje dievča chce romantiku..
Tak to čo máj ja rada: Si krásna to je jasné ktorá by to rada nepočula. Chcem byť navždy len tvoj. Chcem byť s tebou do konca života. Ešte nikdy som nikoho tak nemiloval. Krásne voniaš. Si najúžasnejšia žena na svete. A situácie romantické sú pre mňa v posteli úplne v objatí. Nočný pohľad na mesto. Prechádzka okolo nejakého jazera... :) a keby protirečila že nie je krásna a pod. tak povedz že pre teba je najkrajšia :)
Jeden malý typ, po ktorom túžim práve teraz ja, tak ti poradím: len tak si lahnúť a hladkaj/škrabkaj jej chrbát (nie cez oblečenie, ovšem). Napriek všetkej 'jedinečnosti každej z nás', to má každá rada.
A takýchto malých blbostí je plno :)
hah vtom bude asi ten problem :D tak ja som zas taky ,spytam sa dva krat ci sa nieco deje a ked povie ze nic ,tak viem ze sa nieco deje ale neriesim to..az potom ked vidim ze ju to trapi tak to zistujem :D ..
Ja som sa na taketo spravanie naucil jednu vec. Ked ti baba povie, ze sa nedeje nic, tak to beriem tak, akoby sa naozaj nic nedialo.Cize to vyzera asi takto : Co sa deje ? - NIČ ! -A super, mne sa zdalo, ze sa nieco deje. Takze mozme ist tam a tam....
Ten pokoj co clovek ziska, ked sa netrapi nad problemom, ktoreho pricinu nepozna a nespozna, je na nezaplatenie. Ale odkedy som to tak zacal robit, tak som nemal dlhodoby vztah :D
No co uz s nou.. :P Ale niekedy mam taky pocit ,ze fakt nevie co chce.. Rozpravame sa ,nema chut o tom rozpravat,ptom zas o tom..a nastane trapne ticho chvilku az kym nezacnem improvizovat,toto ma dokaze neskutocne vytočiť...
Jozo, robis to tak ako to mas robit, kludne v tom pokracuj a nic nemen.Keby zeny skutocne povedali to co chcu, tak by bol svet ovela jednoduchsi, ale ako tu uz niekto mudro napisal - ony same nevedia co chcu, tak ty sa kvoli tomu nezblaznis.