Notebook a zničená nabíjačka

Príspevok v téme: Notebook a zničená nabíjačka
ILANIA

Moja myš mi prehryzla \"nabíjačku\" od notebooku. Ten \"tenší\" kábel. Nefunguje. Chcela by som vedieť, koľko taká nabíjačka stojí, či ju majú stále na sklade (t.j. či sa na ne nečaká 2 týždne) a či keď mám rozšírenú záruku, či mi platí aj na takéto prípady. Ďakujem, ak sa niekto ozve, ale ujo Google mi vôbec nepomohol! :(

Magy

Ilania, grand sa pytal na MODEL notebooku, nie vyrobcu. aj toshiba moze mat kopec roznych zdrojov podla vykonu a koncoviek.
na fyzicke poskodenie sa nevztahuje zaruka, ale neviem co v tvojom pripade znamena "rozsirena zaruka". je rozsirena casovo alebo aj na fyzicke poskodenie (rozbitie displeja, zaliatie, a pod)??
podla toho ti bud vyrobca zdarma nahradi zdroj (postup zavisi priamo od vyrobcu, ake ma podmienky uplatnenia tejto rozsirenej zaruky), alebo si zauctuje nejaky poplatok.
najrychlejsim a zrejme aj najlacnejsim riesenim bude fakt najst vo svojom okoli niekoho sikovneho s elektrotechnickym naradim a spajkovackou, za 15 minut to mas hotove.

slnecnica

Mne kábel rozhrýzol pes, technicky zdatný sused mi ho dal dokopy. Zalepil to takou čiernou páskou a nabíjačka funguje doteraz (5 rokov)

AdamKrt

Zisti si, kolko stoji original nabijacky. Mozes si pozriet aj kompatibilnu nabijacku. Alebo chod do nejakeho elektro ako je Planeo, Datart, OKelektro, Euronics a pytaj si univerzalnu nabijacku na notebooky. Musis si vsak vybrat taku co dava rovnaky prud, alebo vyssi. Pozri si notebook, alebo nabijacku, kolko berie wattov, alebo aky potrebuje prud. Minimalne by mala stacit 90W, ale dostat kupit aj 100-120W pre silnejsie notebooky. Ma to sadu univerzalnych koncoviek. Len si to tam v predajni vyskusaj a uvidis, ci pasuje.

Alebo najst niekoho s pajkovackou...