Máte s diagnostikou prostredníctvom Rezonančného magnetického analyzátora skúsenosti?
Rezonančný magnetický analyzátor
Ludia neverte tomu, pozrite si video, kde som ten pristroj rozobral. Nie je tam ziadny magnet, ani ta rukovat neobsahuje ziadny magnet. Je to len doska na ktorej su cipy, usb port a 5 kolikovy port. To je vsetko !!! A ten, kto vam bude ponukat meranie na pristroji tak ho kopnite rovno do zadku !!! Su to podvodnici najvacsieho rangu. Hlavne ti, ktori predavaju vitaminy a doplnky vyzivy na zaklade tohto pristroja. Oblbuju ludi a tahaju z nich peniaze za vyrobky, ktore by inak nikde nepredali !!!! www.youtube.com
rezonancny pristroj je jeden Cinsky podvod a ked som im to do Chiny vratil Tak mi China nevratila ziadne peniaze a Slovenska posta na vrateni pracovala pol roka,China to ignoruje.Hlavne pozor na novy Alibaba.com
Snad to nemyslite vazne,tiez sa staram o svoje zdravie,kupil som si to,mesiac som sa lodoval vit. a mineralmi,ziadna zmena.
az ked som isliel na USA stranku som zistil: staci zmenit meno,a ten isty clovek ma vysledok uplne iny,staci zmenit vek ,vahu vsetko uplne ine vysledky.A dorazilo ma, ked som vlhky papier omotal okolo cidla,zadal vek,vahu,vysku a tento zmetok mi urobil kompletny test.Priatel to rozobral,ale v tom nie je ziadny magnet,len napojene svetielko a nejaky lacny program.Prestante oblbovat ludi,mozete im ublizit.Dakujem
funguje to, ja na to chodim kazdy mesic, ze jsme vegetarianka( je ztezke odhadnout kolik orisku ovoce a vseho mi da presne co potrebuji), se ujistit ze me zadne vitaminy nechybi a taky kontroluji stitnou zlazu. reklo me to kupu jinych gynekologickych veci, ktere vim jen ja bo lekar. takze to fungovat musi. sama si chci koupit pristroj pro sebe z ciny jako muj akupunkturista a maji novy uz se 41 testech misto 35.stoji to kolem 110 dolaru a myslim si ze kazdy by to mel mit doma.
jak to funguje? nazev je QMRA = quantum magnetic resonance analyser.
znate MRI? ten box drahej jako cert v nemocnicich a lekari vidu, kde co mate> tak to je uplne ten samy system. je to jen obri magnet s obrazovkou, na ktere vidi diky magnetum a bunkam co se vevnitr deje. rozdil jediny je ten, ze QMRA je teoreticky, jakoby slovne ci jak to napsat a MRI (MR stejna slova) ma I a to je image, obrazek.takze jeden dela foto, druhy pise slovy, jinak funguje na tom samem principu, uz jen dle jmena. Jen proto, ze my obycejny lidi nechapeme jak to funguje neznamena, ze to nefunguje.
takovy MRI me taky moc nejde do hlavy jak funguje, kdyz jde jen o obri magnet a foto, ale nam obycejnym smrtelnikum to muze byt fuk. sami po testu pochopite jestli mel pravdu nebo ne, me to ale vyslo. nezapomente ze nesmite mit v blizkosti mobil bo zaplou elektroniku, protoze pak asi jako v letadle by se vysledky ovlivnily. take zadne prstynky.
a jen tak mimochodem, 3\\4 doktoru nema potuchy na jakem zajklade jejich pristroje funguji,a le je jim to fuk, protoe to psali v jejich ucebnici z eto funguje a na co to je, tak to neresi. stejne jako prasky. zbavi vas bolesti a zlikviduji jatra bo ledviny, ale to doktoruy nebere, protoze aspon budou mit jistotu ze nebudou bez prace a budete tam porad s necim chodit. takze zbytecne nereste blbosti, a sledujte telo
kuprikladu test z krve je take delan pres pristroje, nevim jak, jen jsem videla, daji zkumavku s krvi do pristroje, kterej ji trepe par hodin a vysledek je hotov. kdybych mela resit vsechno jak funguje, tak bych nakonec neverila zadnym vysledkum.
dalsi moje zusenost s QMRA, byla jsem na testu , ktery me rekl, ze mam hode bakterii v sobe a alergii. za 3 ny pote to na me vlezlo! test mel pravdu, ale proc test vedel neco co se stalo az pak? protoze kdyz si date krevni test, tak nezapomete krev obiha a je porad nova a testy plati teda jen momentalne na den, kdy jste krev vzali. ale ta krev vsechno dorucuje do buneka pristroj prave dela vysledky z nich, ktere jsou stale narozdil od krve.
takze QMRA je vic presne nez krevni test, kdy jsem treba den dopredu snedla hodne cukru a rekne me to ze ho mam vysoky, ale kdyby me vzali krev dalsi den uz by byl normal....
pozri si link:www.azartech.sk
pritelka bola na tomto vysetreni. dostala kopu vysledkov z merania. ja tomu moc neverim. drzala nejaku kovovu tyc dve-tri minuty a bolo po vysetreni.
silne pochybujem ze je to taky hi-tech ktory by cez kontakt s rukou dokazal zanalyzovat veci ktore sa bezne riesia odberom krvi mocu a dalsimi x vysetreniami.
vsade pisu ake je to drahe cca 100€ ale pri pohlade na zlavove portali najdete ponuky za 16 - 20€
co ma zaraza najviac tak to ze ani na wikipedii som nenasiel zmienku o tom ako takato vec funguje a ziadne logicke vysvetlenie iba popis vyrobcu nicim nepodlozeny.
mozno sa mylim ale ak mate 20€ a neviete co snimi tak si za ne kupte 30 stran cisiel a odporucanie ako sa mate stravovat