Ahojky, chcem Vas poprosit o radu. Mam k dispozicii cca 170eur mesacne (kazdy mesiac), ktore mozem utratit na svoju fyzicku schranku. A teraz neviem, co si mam dopriat. Nejde mi o kupu oblecenia a pod., skor starostlivost o zdravie, kondiciu, krasu...
Tak poradte, co by ste s tymi peniazmi urobili Vy. Male info o mne-35 rokov, mierna nadvaha, plet celkom v pohode.
170 eur - ako s nimi nalozit?
Plavaren planujem, tu som si uz odklepla. Neviete, ako casto by som tam mala chodit?
Ja by som volil niečo okolo zumby / spining + jemne fitko treningy + masáž ason 2 krát do mesiaca + niečo aj na tú pleť + plaváren
To by pekne vyšlo všetko
No, vidim, ze nejake napady mate, len keby ste to rozviedli podrobnejsie. Liposukcia ma nelaka, to by som radsej svoje telo chcela upravit fyzickou aktivitou, mam vsak alergiu na prach a posilka j viac-menej tabu, zadusila by som sa tam.
mellisa, dakuejm za navrh :-D Ale asi o tom nebudem uvazovat :-D
aj mne by sa zisli, ale na ine veci :))
mozes si kupit permanentku na jogu, zumbu, ci possilovnu, ostane mozes utratit na usg liposukciu, omladenie pleti, kyslikovu terapiu a pod.
Hlavne fyzicka kondicia a samozrejme aj vzhlad. Chcem schudnut, ale musim opatrne s cvicenim, som astmaticka..ale pokojne aj nejake masaze, kozmet. procedury..? Neviem..
Zrejme permanentku do posilky či na plavaren plus vzdelavacie kurzy. to ti totiz nikto nevezme a nezmizne ani časom.
Za 50 ti poradím :)))
PS: ide o to, aké máš ciele, či zlepšenie výzoru fyz. schránky alebo zlepšenie kondície, alebo rekreačné využitie, alebo zo všetkého trocha.
Pošli ich mne :D Ja ti ich pomôžem utratiť :D