Ahojky, chcem Vas poprosit o radu. Mam k dispozicii cca 170eur mesacne (kazdy mesiac), ktore mozem utratit na svoju fyzicku schranku. A teraz neviem, co si mam dopriat. Nejde mi o kupu oblecenia a pod., skor starostlivost o zdravie, kondiciu, krasu...
Tak poradte, co by ste s tymi peniazmi urobili Vy. Male info o mne-35 rokov, mierna nadvaha, plet celkom v pohode.
170 eur - ako s nimi nalozit?
pan d., mozem utratit aj menej z toho balika, ale to takpovediac "prepadne".
Fero, ako zistim, ze posilka ma dobry vzduchovy system? Plus mi strasne prekaza pritomnost inych ludi, najma muzov. No hanbim sa, coby nie, aj ked samozrejme viem, ze kazdy tam chodi cvicit, nie ocumovat, ale som proste hanbliva...
Tak to je potom dobre, ked ich MUSIS utratit. Nenechaj sa nikym k niecomu nutit, len tip.
Prosim, nerieste moju financnu situaciu, tych 170eur je povedzme akysi "bonus". Vdaka.
pan d., dakujem za navrh, ale radsej sa zariadim podla inych rad. Setrit z tohoto balika nemozem, musim ich utratit.
pan d - ked moze len na krasu minut 170 eur tak predpokladam, ze ma prachov dost, ja tam 20 eur mesacne aj to mi dakedy nevyjde :)) a kupim si jogurt
Radsej si stovku mesacne setri, aby si raz nespadol a nerozbil si drzku. Ked sa dari, tak sa dari, ked sa nedari, tak sa nedari. Hoci neviem, ci sa ti az tak dari, ked mas len tak malo pre seba, na seba.
Plaváren je dobrá pre celkovú kondíciu tela a najmä chrbtového svalstva, ramena, nohy.
Uplne stačí raz do týždna, resp. aj 2 krát, podľa tvojej potreby. Čo sa týka posilnovne a prachu v nej, treba voliť drahšie klimatizované resp. posilnovne s kvlatiným vzduchovým systémom.
Kým ťa to neprestane baviť :D
A masaz-viem, ze je strasne vela druhov masazi. Snazila som sa o tom nieco nastudovat, ale neviem, co by bolo pre mna vhodne. Potrebujem najma uvolnit chrbat, pripadne nieco protistresove.